Note 3 vs S4 hangisini almalıyım?

Lg G2 32GB'a bakmanızı öneririm[emoji336]. Kendim gidip kullandım telefonu. Ben S3 kullanıyorum almayı düşünüyorum. S3'ten bıktım artık Samsung'tan kurtulmak istiyorum[emoji53]. Xperia Z1 de önerebilirim hiç kullanmadım ama güzel bir telefona benziyor. Sonuçta Sony[emoji6].

Dostum ben note 3 kullanıcısıyım ve eski cihazım note 2 idi. Eğer ki s4 alayım mi diyor isen kesinllikle alma derim. Kullandım ve pişman oldum. S4 serisinin kendi bataryasını öldürmesi gibi bi sorunu var ve bu sorunu istersen yetkili bi servise sorarsan bedava değişim yaptıklarını öğrenirsin. Çünkü sorunlu cihazlar. Aşırı ısınma ve işletim sisteminde stabilitesi oldukca kötu olması da cabası. O yüzden hem note 2 hem note 3 hemde s4 kullanmış birisi olarak kararını kesinlikle note 3 tarafina kullan. S-pen zaten herşeye değeceğini düşünüyorum. Zaten SamMobile geliştiriciyisim. Beni dinlemeni öneririm. İyi günler.

Sayın tektechnopat. Siz S3 gibi oldukça eski bi amiral gemisini kullanmışsınız ki Note 2 ve üstü cihazların hepsinde Amoled ekran ve gorilla glass camlar kullanıldı ve bunlar çizilmez ekranlar. Bizzat kendi cihazıma korkmadan bıçakla kesikler attım ve birşey olmadı. Note serisi kullanmadığınız ortada. Yeni çıkan telefonları eski deneyimlerinize göre yorumlayıp insanlara mani olmayın :) Ayrıca karşılaştırdığınız cihazların birisi 2 çekirdek diğeri 8 çekirdek. Biri 1 gb ram iken diğeri 3 gb ram :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben yazılım geliştiricisiyim ve uzmanlığım Note 2. Ama söylediğim gibi S3- 4 de olsa ghz farkları var bu 1. Ve 2. Olarak 4 + 4 zaten 8 ediyor. Benim 8'den kastım zaten tek işlemcide 8 çekirdek değildi bunu aklı olan her insanın anlayacağını umut ediyorum. Dediğim gibi S3 ile pek bi alakam yok fakat note 2'de çizilmeme garantisi var. Gorilla glass çizilmez ekran var. Ki bu note 3'de ayni :) S3'de çizilebilir. Fakat note 2'nin sloganı da zaten çizilmez ekrandır. Ve yeniden ekliyorum ki note 2 note 3 ve s4 kullandım samsung cihazlar arasında. O yüzden s3' ün kusurlarını bilmiyorum. Zaten konuda s3 değil note 3 ve s4 arası. İkisi de kullandığımız ortalama bilgisayar özelliklerinde cihazlar o yüzden s3 ile kıyaslamanız hata. İyi günler dilerim.

Ayrıca altını çiziyorum gorilla glass ekranlar çizilmeye karşı dayanıklıdır. Kırılmayan veya ekran bulunmuyor fakar en sağlamı gorilla glass. Ayrıca bıçak ile çizilmeyen bir ekranı çizmeyi başarmanız birazda ne kadar hor kullandığınıza bağlı efendim. Yeniden diyorum 2012 cihazını 2014'ün cihazı ile kıyaslamayın.

@Latios Sayın arkadaşım gorilla glass ekran'ın sloganının ne olduğunu araştırmanızı öneririm.

Ben bir şey karşılaştırmıyorum. Sadece yanlışlarla dolu bir yorumu düzeltiyorum. Yorumlarından anladığımın kadarıyla senin yaklaşık 100 katın bilgiye sahibim. Sen de bir araştır bakalım sloganla pratik arasında fark var mıymış.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı