Note 3 vs S4 hangisini almalıyım?

Note 3 özellikleri sana daha yakınsa, neden S4 gibi çok alakasız bir modeli bunun yanına koyuyorsun ki o zaman?

Note 3'te 4+4 çekirdek vardır. 8 çekirdek yoktur. 8 çekirdek dediğin zaman, 8'i de aynı anda çalışıyor anlamına gelir. Ancak asla 8'i de aynı anda çalışmaz. O yüzden Note 3, 4 çekirdekli exynos işlemcili maks 1.9ghz frekanslı bir telefondur.
Bu işlemcinin de Snapdragon800 2.3ghz işlemcinin yanında lafı bile edilmez.
Ama bana illa kalem lazım, geniş ekran lazım dersen Note 3 N9005 LTE versiyonunu yurtdışından alacaksın, öyle bir imkanın yoksa Note 3 ile idare edeceksin. Note 3'ün malzeme kalitesi berbattır. Kalemini tırnağınızla her çektiğinizde boyası kazınır. Etrafı metal görünümlü adi bir plastiktir. Boyası atınca iğrenç bir görünüm almaktadır ve köşeleri çatlamaktadır. Samsung hakkında her türlü yorum yapabilirim çünkü her cihazı evimde mevcut. Ve kesinlikle Samsung önermiyorum.
LG G2, Note 3'ten daha iyi, daha kaliteli ve daha ucuzdur. İnce uçlu stylus kalem alıp Note 3'te yapacaklarınızı G2'de de yapabilirsiniz. G2'de, Note 3'teki Note defteri programları da mevcuttur çünkü.

Günlerdir dayanıp duruyorum bu foruma Note 3 ile Z2 farkını öğrenmek için üye oldum forumdaki üyelerin %95'inin ağızında yok LG G2 32 GB yok LG G3 yok en iyi telefon LG G3'tür diğerleri dandik yok LG G2 32 GB 1300 TL'ye satılırken diğer telefonlara ne bakıyorsun falan... Nedir bu LG fanboyluğu ? @Bloother Note 3'te yapılan Lumia'da da, Xperia'larda, iPhone'de de, diğer Samsung'larda, HTC'lerde de yapılabilir. İlla G2 diyip durmayın şu forumda. G2-3 önerebilirsiniz tabii ama şu fanboyluğu yapmayın Samsung için de yapan var, iPhone için de yapan var. Şu anda sektöre bakın ciddi anlamda en iyi telefon Asus Zenfone serisi duruyor. O donanıma bu fiyat. Her telefonun artısı vardır şu fanboyluğu yapmayın arkadaşlar.

Suya dayanıklılık, iyi performans, iyi kamera isteyen Sony Xperia Z2'ye yönelsin.
İyi performans, iyi ekran isteyen LG G3 alsın.
Müzik dinleyeceğim diyen HTC One M8 alsın.
Facebook, Whatsapp, Twitter, Instagram, 2-3 mesaj, konuşma, 1-2 oyun isteyen iPhone 5S alsın.
İyi yazılım, iyi performans, kalem, büyük ekran isteyen Samsung Galaxy Note 3 alsın.
Büyük ekran, iyi performans ve 1.000 TL'den az telefon isteyen de Asus Zenfone serisine yönelsin.

Kardeşim G2 niye önerdim ben kullandığım için mi? Neden önerdiğimi uzuuuun uzun yazmışım dimi. Gereksiz mesaj kalabalığı yapıp ortamı germe..
Adamın bütçesi yoksa adama kalkıp Z2, M8, 5S önermenin mantığı ne? G2 fiyatında G2'den iyi telefon mu var? Zenfone G2'den iyi mi yani şimdi? Note 3'e en yakın telefon LG cihazlarıdır. Bir şey biliyoruz da öneriyoruz.

Bence adam sinirli. Ben ki LG kullaniyorum. G2 den sonra G3 aldim. S5 ve z2 konusunda Z2 önerdim. G3'ün eksilerini de her yerde söylüyorum. Bu forumda telefon konularında kimse fanboyluk yapmıyor. Biraz daha sakin olun. Ayrıca yaptığınız o kategorize edilmiş markalara ait özellikler çok saçma. Orada sıraladığınız çoğu şeyi her telefonda yapabilirsiniz. Günümüz akıllı telefonlarda ön planda olan batarya ömrü ve stabilite. Bence geri kalan özellikler hemen hemen aynı her amiral gemisi modelde.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı