Note 4 %40 Şarjda Telefonun Kapanması

abdullahxtdp

Kilopat
Katılım
5 Mart 2016
Mesajlar
207
Çözümler
2
Herkese selamlar. Hemen hemen 3 yıldır Samsung Galaxy Note 4 kullanıyorum. Lafı uzatmayayım. Yakın vakitlerde şarj %40-50'lerde olsa bile aniden kapanmalar oluyordu. Birkaç gün önce şarjı bir bitti, adaptöre bağlıyken bile şarjı su gibi gidiyor hatta şarjı çok olsa da adaptöre bağlı olsa bile aniden kapanıyor. Normalde Note 4'ü şarj ederken aşağıdan yukarı birkaç yeşil nokta hareket eder. Bu sefer sadece tek yeşil nokta yanıp sönüyor. Bu belki bir mesajdır diye belirtmek istedim. Telefonu artık sadece kapalıyken belli bir seviyede şarj edebiliyorum. Ettikten sonra açıyorum ve biraz kullanabiliyorum. Adaptöre bağlı olmadan çok kullanırsam yine şarjı çokken gidiyor. Bununla ilgili bilgilere açığım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sanırım çoğu kullanıcının yaşadığı bir problem. Note 4 shuts off at 40% battery - Samsung Community - 54776 bu forumda ki konuya bakabilirsiniz fakat ingilizce.
Bakacağım birazdan, sağol.

Konunun çözümü oldukça kolay. Arama bölümüne gidip tuşlara *#0228# yazıp kalibre etmeniz gerekli.
Denedim bakalım ne olacak, sağol tavsiyen için.

Samsung bayisinden orijinal batarya alın. Pil ömrünü tamamlamış.
Farkındayım ama şu an yenisini alamam. Teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı