Note 4 Antutu Benchmark v5.5 Performansı

Screenshot_2015-01-05-12-01-20.png
Screenshot_2015-01-06-12-23-47.png
Merhabalar, Antutu Benchmak'ın en güncel sürümü v5.5 ile elde edilmiş puanlarını sizinle paylaşmak istedim.

Malum halen yeni bir cihaz ve almak isteyenler için performansı konusunda genel bir fikir vereceğini düşünüyorum.

Paylaştığım 2 görselden birisi, bildiğimiz klasik Antutu test sonucu. Diğeri ise yine Antutu içerisinde bulunan stabilite testi.
Stabilite testinden anlaşılacağı üzere; cihazı ne kadar zorlarsanız zorlayın, sıcaklığı 35-36 derecelerde kalıyor. Aynı şekilde ekranda da bariz bir ısınma söz konusu değil.

Senin cihazın performansını düşürmüş gibi görünüyor, batarya falan ısınmıştır sorun olmaz.

Senin cihazın performansını düşürmüş gibi görünüyor, batarya falan ısınmıştır sorun olmaz.

Bataryanın sıcaklığı maksimum 35-36 derecede kalıyor. Cihazda sadece subway surfers ile clash of clans var bu oyunlarda zaten takılma sorunu yok ancak google playde gezinirken sayfa geçişlerinde takılmalar var. Facebook uygulaması da öyle puanda Note 4'den hemen sonra gelen cihaz nasıl böyle basit takılmalar yapabilir anlamadım açıkcası.

2 gün önce telefona 24 mb büyüklüğünde bir performans güncellemesi gelmişti. Kurdum ancak fabrika ayarlarına dönmedim. Bu güncellemeyi yapmadan önce de takılmalar vardı. Değişen birşey olmadı. Önerileriniz var mı? Önbellek olarak da sorun yok hergün temizlerim önbelleği. Teşekkürler.

Büyük bir sıkıntı yok gibi ancak içinizin rahat etmesi açısından format atmanızı öneririm. Ben her güncellemeden sonra format atarım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı