Note 4 Mü ? Nexus 6 Mı ?

Nexus 6 var mı? Bildiğim kadarıyla halen uğramadı bizim ülkeye.
Samsung'u bu yönden seviyorum. Tanıttıktan en fazla 1 ay sonra dünyanın belki 100'den fazla ülkesinde o ürününü satışa sokabiliyor.
Öyle ikinci üçüncü dünya ülkeri mevzularını yaşatmıyor.

Bence Nexus 6. :) Samsung bir yıl sonra güncelleme desteğini kesecektir. Şuan Nexus 4'e bile Lollipop geldi. :)
1 yıl sonra güncelleme desteğini keser diyerek neyi kastettiğinizi anlamadım. Note 2'ye bile lolipop gelmesi beklenirken garipsedim açıkçası. Bu arada ben iphone 5'ten geçmeyi düşünüyorum note 4'e yenilenen touchwizz ile artık kasmalar bitti diye biliyorum ve güncelleme desteği uzun diye alacağım çünkü 3 yıl kullanmak istiyorum. Acaba ben mi yanılıyorum.

1 yıl sonra güncelleme desteğini keser diyerek neyi kastettiğinizi anlamadım. Note 2'ye bile lolipop gelmesi beklenirken garipsedim açıkçası. Bu arada ben iphone 5'ten geçmeyi düşünüyorum note 4'e yenilenen touchwizz ile artık kasmalar bitti diye biliyorum ve güncelleme desteği uzun diye alacağım çünkü 3 yıl kullanmak istiyorum. Acaba ben mi yanılıyorum.
Note 2 kitkatda bile kasarken lollipopu düşünemiyorum.

İşin açıkçası samsung hakkında makul denilecek bir bilgim var. Iphone 5'ten note 4 geçmeyi düşünüyorum kasmıyor deniyor genelde. Ayrıca çevremde bir iki note 2 kullanıcısı var ve ben kasmadan şikayet ettiklerine şahit olmadım.
Bende önceden Samsung kullandım. Fazlasıyla bilgiye sahibim. Ayrıca Türkiyede daha S5e gelmeyen güncelleme nasıl Note 2ye gelecek? Note 2ye geliyorsa S3ede gelsin o zaman.

Ikisininde kullandim assagi yukari bir hafta kadar ve cok yogun bir sekilde kullandim. Hem stock, hem de custom rom'larla denedim. Nexus acik ara daha akici. Pure android kullaniyor olmasi cihazi inanilmaz akiskan yapiyor. Note 4 Samsung'un kendi makyajladigi ozellikleri ile one cikiyor. Kamera uygulamasi, kalem vb.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı