Note 4 Nasıldır, Almaya Değer Mi?

Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Ben LG G2 telefonumu çok fena patlattım. Yeni bir telefon, yeni bir heyecan ümidiyle yeni bir telefon alacağım.
Aklımda Note 4 var ancak forumlarda araştırdığımda herkes genel olarak en fazla 9 ay stabil diyor.
Kullananınız varsa bu ne kadar doğru söyleyebilir mi?
Teşekkürler.
Note 4' ü 2 ay kadar kullanma fırsatım oldu, çünkü telefonu aldıktan 2 ay sonra sattım. Fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir telefon. Ön kamerası rezalet, insanın yüzünü çok kötü gösteriyor. Arka kamerası ise Megapixelin hakkını veremiyor. Bunları yazdığım için millet beni topa tutabilir fakat bir teknoloji mağazasına gidip telefonu alıp incelersen ne demek istediğimi anlayacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Note 4' ü 2 ay kadar kullanma fırsatım oldu, çünkü telefonu aldıktan 2 ay sonra sattım. Fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir telefon. Ön kamerası rezalet, insanın yüzünü çok kötü gösteriyor. Arka kamerası ise Megapixelin hakkını veremiyor. Bunları yazdığım için millet beni topa tutabilir fakat bir teknoloji mağazasına gidip telefonu alıp incelersen ne demek istediğimi anlayacaksın.
Kusura bakma ama senin bu yorumundan telefondan ne kadar anladığını gösteriyor. Cihazı gidip test etme şansı buldum ve emin ol dünyadaki en iyi merceklerden birine sahip. Gerek odaklama hızı olsun, gerek kalite olarak olsun. Megapixel'in hakkını vermek nedir bir kere açıklar mısın? Sen üstünde yazan MP'ye göre mi kamera alıyorsun yoksa?

Bana kalırsa sen Note 4'ü 2 ay hiç kullanmadın. Zira Samsung ilk defa piyasaya neredeyse sıfır kusurlu bir cihaz üretip sattı.

Ön kamerası geniş açıdan dolayı yanları biraz esnetiyor ancak arka kamerası mükemmel. Dünyaca saygın birçok kuruluş tarafından da şu an için piyasadaki en iyi arka kamera olduğu kabul ediliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı