Note 4 (SM-N910C) İncelemesi

x64 desteği komut seti bazında kapalı geliyor. Qualcomm ile arası açılmasın diye. Önerim, Turkcell'den almayın. Sanırsam hala güncelleme gelmedi. Ben Polonya romu kurdum. Alacaksanız siz de kurun. Hata güncellemeleri ilk oraya geliyor. Türkiye romu sık güncellenmiyor maalesef. Zaten garantisi gitmiyor. Bir sorun olur da garantiye vermeniz gerekirse de Kies üzerinden Üretici Yazılımı Kurtarma (adı farklı olabilir) üzerinden pilin arkasındaki SN numarası ile fabrika romu atabilirsin. Bunları Turkcell'den alırsan yap. Diğer türlü ihtiyacın olmayabilir. Telefonla ilgili canımı sıkan bir konu var: Whatsapp'ın kamera yazılımı uyumlu değil. Çoğu zaman odak alamıyor. Elimi koyup yakına-uzağa odak alarak düzeltmem gerekiyor.
Okuduğunuz için teşekkürler. Almak istiyorsanız hala çok iyi bir seçenek. 3 ay sonra Note 5 tanıtılınca hiç sıkıntı yapmazsınız. Güncellemesi zaten gelecek o özelliklerin. S6 kadar güçlü değil ama şu ana kadar hiç yetmemezlik yapmadı. Eksi olarak belirttiğim çoğu yazılımsal sorun giderildi. (Çeviriler vs.)

Turkcell'den almayacağım. Samsung'un kendi bayisinden alacağım. Sizce Note 5 beklenmeli mi ?

Valla incelemeniz çok güzel olmuş. LG G4 ile bunun arasında kalmıştım ama G4'ü çok daha uyguna bulunca vazgeçtim. İkiside güzel telefon ama gönlüm bunda kaldı.

İyi yapmışsınız. ROM desteği, arkasına sıvanmış deri, daha iyi ekran. Tutuşu da güzel. Kalem kullanmayı bırakıyorsunuz zaten. Toplama yapma için sreenshotu basıyorsum. Dışarı aktar, dönüştür falan yok. S Note'u da kullanmıyorum. Sadece sunumdan çekilen resimleri yazıya dönüştürmesi güzel. Videolardaki gibi değil. Elle yazı yazmak yerine klavye daha iyi. Kullananlar da var ama bana böylesi daha kolay geliyor. Çift ekran gibi özellikler G4 te de var galiba. Kısacası pek bir şey kaybetmediniz. ROM desteği kazandınız. Güle güle kullanın.

Teşekkürler bu iyi dilekleriniz için. Size de hayırlı olsun bu arada sizinki de çok güzel .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…