Note 4 Snapdragon Modeli

FurkanAçıekel

Hectopat
Yer
Koyulhisar/SİVAS
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese öncelikle merhaba.Biliyorsunuz ki Samsung Note 3'ün Snapdragon işlemcili modeli Türkiye'de satışa sunulmamıştı.Acaba Note 4'te de böyle yaparlar mı?

Ve ayrıca Samsung Exynos 5433 işlemci mi yoksa Snapdragon 805 mi daha iyi?

Note 4 SM-910S modeli Snapdragon işlemcili modeli.
Ancak o da Note 3 gibi ülkemizde satışta bulunmıyor.
Sanırım sadece Kore'de satışta oluyor o modeller :)

Diğer soruna gelince de Exynos 5433 işlemci Snapdragon 810 modeline tekabül edildiği söyleniyor.
O da sanırım Z4 te kullanılacak.
Yani Exynos şimdilik daha iyi gibi :)

Snapdragon modelinde var olan adreno 420 gpu exynos 5433 teki mali t760 gpu su kadar 2k da performans sağlamıyor. Testler ne kadar doğru söyler bilinmez ama eğer doğruysa bize gelecek olan exynoslu model snapdragona koyup geçiyor. Başka bir mesele sanırım samsung ülkemize resmi olarak gelen exynoslu telefonlara servis hizmeti veriyor. Diğerlerine vermiyor diye duydum. Ben açıkcası z3 ile note4 arasında kaldım. Note4 ü kurcaladım hoş bayaaaa. En azından rehbere girerken takılmıyo.:D:LOL: Exynos da 8 çekirdek beraber çalışabilecek dolayısıyla daha iyi. Daha önceki gelen exynosta yani note 4 te 4er çekirdek çalışıyordu. Bunda 8. Birde 20 nm teknolojisiyle üretmişlermişmişmiş. Isınmaz diyorlar. Daha ne.:mutlu::açım:

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı