JonathanJim
Hectopat
Daha fazla
@Tsugayu tekrardan teşekkürler. Arkadaşlarım türk telekom ve turkcell kullanıyorlar ben vodafone kullanıyorum. Yine dediğiniz gibi telefonu bırakacağım yarın ekran görüntüsünü atarım. Aklıma takılan şey sizdemi Note 4 kullanıyorsunuz?
Şarjın gece %8, 9 düşmesi eğer hücre verisi, yani internet, açıksa gayet normal. Wifi ve hücre veriyi kapatmanız lazım.
Bunula da bitmiyor; açık olan uygulamaları kapatmanız lazım ki bunun için 3. parti bir yazılıma ihtiyaç yok. Sol tuşa basıp hepsini kapatın yeter.
Program kapatmak, ram temizlemek için kurduğunuz o saçma programların, şarjı daha çok yemekten başka bir işe yaradığı söylenemez.
Bunları yaptığınız halde sorun düzelmediyse format atabilirsiniz.
Tamam yakışıklı.Kullanıcı adından tanıdım doğrusu, tanımamak mümkün mü?Cloudy ROM'ları bana kasıntı geliyor doğrusu, CM13, Miui veya Flyme takılıyorum.
wifi ve mobil veri gece boyunca kapalıydı.Hücre yayını %1 lik bir düşüşe sebep olmuş 7.5 saatte o da gayet normal. Gördüğüm kadarıyla wifi de açık. Wifinin çekim kalitesideki değişiklik de deşarj hızını etkiler. İyi çektiği bi günde %1-2 yer. Kötü çektiği bir günde %5-6 yiyebilir. Şuanda değerler gayet normal.
Bu dediğiniz programlardan greenify'i istisna edebilirizçünkü RAM temizleme programı değil, arka plandaki uygulamayı dondurma/uyutma/hibernate programıdır. Diğer programlar gibi programı o anlık kapatıp az sonra programın tekrar kendini açmak için CPU kullanmasına sonra açılıp tekrar RAM de yer işgal etmesine bu yüzden daha hızlı şarjın azalmasına sebep olmaz. Rootlu cihazlarda doğru arkaplan uygulamalarını hibernate ettiğinizde batarya ömrüde telefon performansı da artar. Rootsuzlarda ne kadar verimli çalışıyor bilmiyorum.
Arka planda, ne iş yaptığı farketmeksizin çalışan, bütün uygulamalar şarj yer.
Eğer program, şarjı yiyen diğer uygulamaları kapatmak için çalışıyorsa, işlemciyi kullanıyor demektir. Bu da şarj yer. Gün içinde fark edilmeyebilir ancak uyku modunda şarja negatif etki eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.