Note 4 vs Note 5

AlpKhanate

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Samsung'un plastiğini ve sorunlu arayüzünü sevmiyordum. S6 ile beraber bu sorunu çözdüler. O yüzden note'a yöneldim. Hangisini tavsiye edersiniz?

Almışken Note 5. Hem güncel hem de daha şık bana göre.

Aynende arka camı çok kolay dağılıyor ya. Drop testleri inceledim ufacık bir düşmede bile tuz buz. İçim parçalandı. Yani mecbur sağlam kılıf lazım. O zamanda tasarımın önemi kalmıyor gibi. Aralarındada 700 tl civarı fiyat farkı var.
Note 4 ün 2 artısı 1 fiyatı 2 pil süresi
3. olarak da arkasının cam olmaması denebilir. Aslında xperia z2 kullanıyorum full cam severim de bu kavisli camlar kolay dağılıyor galiba.

Aynende arka camı çok kolay dağılıyor ya. Drop testleri inceledim ufacık bir düşmede bile tuz buz. İçim parçalandı. Yani mecbur sağlam kılıf lazım. O zamanda tasarımın önemi kalmıyor gibi. Aralarındada 700 tl civarı fiyat farkı var.
Note 4 ün 2 artısı 1 fiyatı 2 pil süresi
3. olarak da arkasının cam olmaması denebilir. Aslında xperia z2 kullanıyorum full cam severim de bu kavisli camlar kolay dağılıyor galiba.
Dikkatli kullanmak gerekiyor. Arka cam sıkıntı hakikaten. O zaman Note 4 ya sa LG G4 arasında git gel derim.

NOTE 5 piyasadaki en dayanıklı telefonlardan biri, şöyle açıklayayım, NOTE 5'de kullanılan cam ısıtılarak şekil veriliyor ve böylece cam çok daha dayanıklı oluyor. NOTE 5 ile yapacağın herşeyi NOTE 4'de de yapar. Eğer aradaki fiyat farkı senin için önemli değilse NOTE 5 al, ama fiyat farkı senin için fazla gelecekse NOTE 4 kesinlikle işini görecektir.

Ben de bu konuda arada kaldım benim için diğer arkadaşların belirttiklerinin yanında hafıza kartı önemli yer teşkil ediyordu bu sebepten dolayı note 4 aldım ancak senin için karizma önemli ise kesinlikle note 5

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı