Note 4'de Simgeleri Nasıl Küçültebilirim?

Burobro

Hectopat
Daha fazla  
Bu Note 4 de ekran ayarları nasil yapılıyor? Simgeleri küçültme falan olsun, ana menüyü sıralama yerine simgeler şeklinde olsun vs...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam yardımcı olmam için acık olarak yazar'mısın simge derken neyi kasıt ediyorsun program kısa yollarını diyorsanız ana menüde olanları değiştiremezssin, ana menü sıralama derken alfabetik kullanırsın yada özel sıralamaya alıp seçeneklerden düzenle tıklayıp program kısa yoluna basılı tutarak parmağınızı sağ veya sola oynatarak yer değiştire bilirsin.

Ben bir fark göremedim bendeki not4 ile, senin telefonun arayüzünün resmini atarmısın.

Sen ekran boyutunu küçültmeyimi diyorsun.

Kardeş resmi yükledikten sonra kutucuklar var küçük resim ve tam resim diye tam resime tıkla öyle yükle.

Sanırım sen bu özelliği açmak istiyorsun şu adımları takip et. Ayarlar, ekran ve duvar kağıdı, tek elle çalıştırma'ya girip buradan ayarları yapabilirsiniz.

Benim de bir sorum olacak.
standart modda ana ekran 4 satır.
ikonlar ekranda toplam 16 adet.
Bu ikonları küçültebilir miyiz ?
Yani ana ekranda mesela 16 tane direk arama numarası var. bunu çoğaltmak için ikonları küçültebilir miyiz ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı