Note 4'ü Nasıl Türkçe Yaparım?

Kardeş yani Türkçe'den başka, şimdikinden daha mı iyi olacaktır? Birde kendi not programları olduğu gibi kalacak mı? Romu yüklersem notlarım, kişiler, mesajlar ve sair yerinde kalır mı yoksa silinir mi?
Bunların yedeklerini alabilirsin.
  • Notlarını Samsung hesabına senkronize edersin. Her zaman Samsung hesabını girdiğin zaman senkranizasyonu açarsan notların geri gelir.
  • Kişileri yedeklemek için Google hesabını kullanabilirsin veya el ile yedekleyebilirsin.
  • Mesajlarını bilemiyorum.

ROM yükleme avantaj olarak sana dil ve uygulama çeşitliliği sunacaktır öncelikle. Daha sonra bazı hizmetleri de kullanabilirsin. Deezer gibi. Yazılım güncellemeleri erken gelebilir.
Kardeş yani Türkçe'den başka, şimdikinden daha mı iyi olacaktır? Birde kendi not programları olduğu gibi kalacak mı? Romu yüklersem notlarım, kişiler, mesajlar ve sair yerinde kalır mı yoksa silinir mi?
Birde kardeş cihazın tam modelini sormuşsun. Bunu CPU-Z programında nerede yazar?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Güncellemeleri daha erken almak daha iyidir tabii ki. Bu arada eğer factory reset çekmezsen içindeki tüm uygulamalar ve ayarlar olduğu gibi durur. Ama ben ROM'dan sonra kesinlikle factory reset öneriyorum. Bazen gereksiz RAM şişmesi oluşabiliyor eski ROM ile çakıştığında. KIES 3 ile Note 4'ün tüm ayarlarının yedeğini alabilirsin. Factory reset yaptıktan sonra da tekrar KIES ile ayarları aktarabilirsin.

@Silinen üye Güncellemeleri daha erken almak daha iyidir tabii ki. Bu arada eğer factory reset çekmezsen içindeki tüm uygulamalar ve ayarlar olduğu gibi durur. Ama ben ROM'dan sonra kesinlikle factory reset öneriyorum. Bazen gereksiz RAM şişmesi oluşabiliyor eski ROM ile çakıştığında. KIES 3 ile Note 4'ün tüm ayarlarının yedeğini alabilirsin. Factory reset yaptıktan sonra da tekrar KIES ile ayarları aktarabilirsin.
Kardeş ben iş nedeniyle başka memlekete yerleştim. Benim bilgisayar diğer memlekette kaldı. Ben onu getirdikten sonra sizi nasıl bulup rom yüklemek hakkında yardım alırım? Ha birde Technopat'ın veya başka Türkce bildiğin rom yükleme videosu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana en hızlı şekilde Technopat üzerinden ulaşabilirsin. @Berkant Ayhan Karabudak 'ın ROM kurulum rehberleri vardı diye biliyorum. Ama istersen kuracağın zaman detaylı biçimde de açıklayabilirim.
Kardeş söz verdin diye düşünüyorum. Ben size yükleyeceğim zaman technopatdan ulaşırım. Allah hepinizden razı olsun.

Banada ulaşabilirsiniz. :)
Kardeş dün videondan birini izledim youtubede. Orada stock rom yüklerseniz bazen geri dönüş olmaz demişdin. Benim derdim belli okumuşsundur mevzulardan. Not 4 için türkce stock rom yüklemek istiyorum. Sizedemi buradan ulaşa bilirim? Ve ya ulaşabileceğim adresleri söylerseniz sevinirim. Allah hepinizden razi olsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı