Note 4'ü Nasıl Türkçe Yaparım?

AHİT19

Hectopat
Yer
Türkiye Kütahya
Daha fazla  
Ben Samsung Galaxy Note 4 aldım. Türkce yok. Ne program yüklesem ya Rusca ya da İngilizce yüklüyor.
Telefonu Türkçe'ye çevirmek için hangi programı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Language & input kısmından Dil ve klavye ayarlarını yapabilirsin. Dili ve klavyeyi farklı ayarlayabilirsin.

Arkadaşlar bu kardeşin telefonu Azerbaycandan alınmış ve kullanılmakta. Bende de aynı. Azerbaycan'dan alınmış modellerde telefonda Türkçe dil desteği bulunmuyor. Eğer herhangi bir çözüm yönteminiz varsa belirtirseniz bana da yardımcı olmuş olursunuz.

Note 4 kullanmadım fakat 3 kullandım. Menülerde ne kadar değişiklik olmuş olabilir bilmiyorum fakat bende İngiltere'den aldığım halde Türkçe de var, Arapça da var, Rusça da var.

Bu ürünlerin üzerinde "PRODUCT FOR CAUCASUS" denen bir logo bulunmakta. İhtimalen Kafkas için gönderildiği öne sürülerek Türkçe dil desteği konumlandırılmamış. Rom işlemi yapinca bence de düzeltilebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı