Note 5 mi S7 mi ?

Sizler devam edin böyle düşünmeye. 100 kişi mi yalan diyor? 20 kişi ısınmıyor diyor. :D Ben performansa değil kalitesine bakarım. Şikayet fazla ise o ürünü almam. S7 alan arkadaşım var ısınıyor diyor bende şaşırdım. Tabi her ürün ısınır bunun ki ekranı çok sıcaktı elim terliyodu.
Siz kaliteye bakarsınız, telefonu alacak kişi belki performansa bakacak ? 6S' S7'den daha dayanıklı bir telefon. Sağlamlık konusunda 6S S7'den daha kaliteli fakat iş performansa geldiğinde durum ortada.
 
Son düzenleme:
Sağlamlık konusunda endişem yok telefonu yere atacak filan da değilim amacım telefon ile rahat rahat oyun oynamak youtube de film vs. izlemek ve bataryasının uzun gitmesi bunlar için iyi midir S7 ?
 
Yaklaşık 10 gün sonra almaya karar verdik ve haliyle bu kadar para verdikten sonra telefonun 3 - 5 sene gitmesini isteyecektir bir insan, ilerleyen yıllarda sizce kasmalar ve donmalar olacak mıdır ? Yoksa neredeyse aynı fiyatta olan 6s'i mi tercih edersiniz ?
 
Şimdi siz eğer 5 yıl istiyorsanız ve performans düşüşlüğü yaşamak istemiyorsanız 6S almanız daha iyi olacaktır. Hem güncelleme hem kasma donma sorunu yaşamazsınız.
 
Şimdi siz eğer 5 yıl istiyorsanız ve performans düşüşlüğü yaşamak istemiyorsanız 6S almanız daha iyi olacaktır. Hem güncelleme hem kasma donma sorunu yaşamazsınız.
Peki 64 GB versiyonu bütçemi aşıyor o yüzden sadece 16GB alabilirim ve bu bana yetmez acaba Google Bulut gibi programlara bu hafıza sorununu çözebilir miyim ?
 
Hocam korkmana gerek yok rahatlıkla çözersin. 16 GB çok az bir alan değil.
16 GB'ın 4 - 5 GB'ı zaten telefonun kendisine gidiyor 11 GB ile bir şey yapılmaz ki çok oyun oynayan biriyim ayrıca S7'nin arayüzü filan iyi diyorlar kasma filan yapmaz deniliyor doğru mudur ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı