Note 5 mi S7 mi ?

Yok hocam 64 GB modeli aşırıya kaçıyor benim için o yüzden S7 düşünüyorum zaten onu aldığımda bir 3-4 sene kullanırım ardından onu ucuz bir şeye satıp yeni telefonlara bakarım herhalde 3-4 sene sonra fiyatı 1000 TL filan olur ?
 
Performans (note lerde işlemci grafik birimi ram vs performansı artırılmış olarak geliyor benchmarklarda anlaşılmaz kaliteli grafikleri olan oyunlarda farkı anlarsın) ve ses kalitesi olarak note 5 kalanlar için s7. Ben olsam note 6 yı beklerdim acele yoksa note 6 al
 
1000 TL zor gibi 2.El S5"e 2 yıl olmasına rağmen 500-600 TL diyorlar...


Sent from my iPhone using Tapatalk
Çünkü o S5. Telefon eskidikçe çerçevesinin boyası atıyor, kasmaya başlıyor...

Yok hocam 64 GB modeli aşırıya kaçıyor benim için o yüzden S7 düşünüyorum zaten onu aldığımda bir 3-4 sene kullanırım ardından onu ucuz bir şeye satıp yeni telefonlara bakarım herhalde 3-4 sene sonra fiyatı 1000 TL filan olur ?

1000TL olmaz da, 800 civarına satılabilir.
 
Açık ve net S7 daha iyi. İşlemci olarak S7, NOTE 5 modelinden %30-35 daha hızlı, GPU olarak ise %60 daha güçlü, Vulkan desteği ile beraber GPU tarafında fark daha da artacak. Kamera olarakta S7 daha iyi. Batarya performansı olarakta S7 bir adım önde. S7'de kesinlikle ısınma sorunu yok, bundan kesin olarak emin olabilirsin. Fazla para vermek istemiyorsan NOTE 5 işini fazlasıyla görür. Hatta S6 ve NOTE 4'de düşünebilirsin.
 
Arkadaşlar kusura bakmayın fakat salı günü almaya karar verdik ve almışken hafif daha yükseltebilirsin dediler bütçeni ve arkadaşların ve bazı büyüklerimin tavsiyesi üzerine iPhone 6s'i de inceleme altına aldım acaba bu ikili (S7 - 6s) arasında hangisi daha iyidir dikkatimi çeken ilk şey iPhone 6s'in 1715 mAh olması bu durum beni etkiledi şahsen sabah 8'de çıkıp 4 - 5 gibi eve gelen biriyim ve çok da (2-3 saat aralıklı bir şekilde) oyun oynarım sizce tercihimi S7 den yana mı yoksa 6s'e mi cevirmelimiyim ?
 
Fiyat performans olarak S7 daha iyi. Kamera, batarya, suya karşı dayanıklı gibi avantajları var. Önce hangi sistemi kullanacağına karar vermen lazım.
Sistem farketmez tek amacım telefon ile 4-5 senelik bir ömür geçirmek + oyun oynarken şarjın en az 10 - 11 saat gitmesi artı ve beni yarı yolda bırakmaması birde sorayım S7 alınca ne kaybederim, 6s alınca ne kaybederim ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı