Note 5 nasıldır?

ubolattekin

Hectopat
Daha fazla  
Sevgili forumdaşlar, elimde Note 5 bulunmakta ve aklıma takılan şey bu telefon uzun süre beni idare eder mi? Malum son güncellemesini aldı cihaz. Benim telefondan beklentim pil sıkıntısına düşürmesin yeter oyun oynayan, telefonu zorlayan bir kullanıcı değilimdir. Sadece sosyal medya haber siteleri gezerim. Varsa tavsiyeniz şunu yap şunla değiştir veya kullanmaya devam et gibisinden çok memnun olurum iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız senin ilişkin Note 5 durumu ile çok ters. :D
İleride Note 5'in pil sıkıntısı dışında hiçbir sıkıntısı çıkmaz. :D
Geri kalan noktalarda rahatlıkla götürür.

Telefonu severek kullanıyorum aslında. Bundan önceki telefonum iphone 6ydi ilk kez android kullanınca bilemiyor insan gelecekte nelerle karşılaşacağını :) hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim...

Evet malesef SD 660'yı biraz bekleyeceğiz. Onun haricinde SD 620 ve 621'de gayet güçlü işlemciler 4K video çekilebiliyor artık. Önceden en üst seviye işlemci SD 801'ler 4k çekim yapabiliyordu. Artık orta sınıfa inmiş durumda.
Bence SD660'lı cihazlar fiyatları yüzünden çöp olacak. İthalatçı garantili SD653'lü C9 Pro dahi 1700 TL SD660'lı cihazlar ithalatçı olarak 1800-1900 olsa o fiyatlara Xioami'nin SD821'li hatta 835'li cihazları var hatta SD820 ve onun muadillerine sahip 2016 amiral gemileri var.

SD kart yuvası olsa ben de onu alacaktım geçen sene, olmadığı için Note 4 almıştım gayet de memnundum. Götürür yani seni baya.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı