Note 5'ten iPhone 6s'e geçilir mi ?

OkanTds

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben Note 5 kullanıyorum. Fakat yıllardır Android kullanmaktan sıkıldım. Sony, LG, Samsung gibi hepsini kullandım. Artık iOS kullanmak istiyorum açıkçası. Sizce Note 5'i satıp 6s almak mantıklı olur mu ? 6s kullananlar varsa memnunlar mı ya da şikayetleri neler söylerse memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

O kadar para vereceksem biraz daha verir iPhone 7 alırım dedim ve iPhone 7 almaya karar verdim. 14 Ekim'de piyasaya giriyor. 15 Ekim'de alıyorum.

Her şey bu görselde anlatılıyor...
duV2jCiIR3F84yIsH03uqJklHF9sol7cdPSjNTv6JAQ.png

Keşke modellerinden birini alsaydın. İphone 7 ile 6S arasındaki performans farkını anlayamazsın. O ekranda her iki işlemci ve GPU fazlasıyla güçlü kalıyor o çözünürlük için. 7 ve 6S modellerinin bataryaları iyi değil. 6S alsan da seni fazlasıyla memnun edecektir, boşuna bence o kadar para verme. İphone 7 ile 6S arasında çok ciddi farklar yok. Kamera da çok az bir iyileşme var, ekran aynı, batarya 200 MAH değerinde artmış, en önemli fark CPU ve GPU tarafında ancak o 750P çözünürlük için bu işlemciler fazlasıyla güçlü kalıyor. Plus modellerini almak daha doğru olur. Bir de İphone 7 modelinde OİS özelliği gelmiş.

Keşke modellerinden birini alsaydın. İphone 7 ile 6S arasındaki performans farkını anlayamazsın. O ekranda her iki işlemci ve GPU fazlasıyla güçlü kalıyor o çözünürlük için. 7 ve 6S modellerinin bataryaları iyi değil. 6S alsan da seni fazlasıyla memnun edecektir, boşuna bence o kadar para verme. İphone 7 ile 6S arasında çok ciddi farklar yok. Kamera da çok az bir iyileşme var, ekran aynı, batarya 200 MAH değerinde artmış, en önemli fark CPU ve GPU tarafında ancak o 750P çözünürlük için bu işlemciler fazlasıyla güçlü kalıyor. Plus modellerini almak daha doğru olur. Bir de İphone 7 modelinde OİS özelliği gelmiş.
iPhone 7 Plus alacağım zaten. Note 5 kullanıyorum şuan büyük ekrandan küçük ekrana geçemem diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı