Note 7 vs iPhone 7

Sizce Hangisini almalıyım ?

• Oy verenlerin toplamı
    44
Note 7 almak daha mantıklı olacak o zaman en az 4 sene kullanacağım umarım götürebilir. HTC 10 ile kıyaslarsak ne gibi bir sonuç ortaya çıkar acaba ?

Kamera konusunda Samsung'da kamera ile çektikten sonra yazılım sayesinde işleme yapıyor hani direk göstermiyor ne olduğunu o yüzden gerçek renkleri göremiyoruz. Hep böyle bir oynanmış gibi çıkıyor ama HTC de öyle değil daha doğal renkler var ne ise onu gösteriyor o açıdan biraz farkı var ama diğer konularda evet, üstün.
Tabiki iphone 7. Ek olarak jetblack rengini almalısın. Çok hoş görünüyor bu renk

Keşke neden iPhone 7 önerdiğinizi de açıklasanız.

Benim için telefon stabil olmalı. IOS android'e nazaran çok daha stabil bir sistem. İkinci olarak uzun süre güncelleme desteği var. Son olarak ise jetblack rengi çok hoş duruyor. Kullandığımdan biliyorum. İphone kullanmadıysanız bir deneyin derim. Sonra zaten android modellere geçmek istemeyeceksiniz.

Neye göre kime göre daha stabil. Eskiden olsa haklısın Andoid de ciddi sıkıntılar vardı ama artık Android daha stabil daha güvenli daha hızlı. Renk bu kadar önemli ise HTC One Kırmızı alın siyahdan çok daha çekici. Uzun süre güncelleme desteği dediniz günlük kullanımda ne kadar fark ediyor sence ? İOS da kullanıyorum Android de İOS dediğiniz şey leş gibi donanıma sıkışmış iyi bir işletim istemi bu kadar. Daha havalı deyin ortamlarda şekil yapılıyor deyin ama Stabil, kamera, hız, gibi terimler kullanmayın. OTG nin keyfine vardınız mı? Hızlı şarj ne demek biliyor musunuz? NFC ile bile yeni tanıştınız.

@daghanx Ben kişisel görüşümü söyledim. Neden bu kadar büyütüyorsun ? Bu düşünce yapısında olmaya devam et.
Yaptığın açıklamaya baktım ve cevap verdim.
İlk olarak benim için telefon stabil olmalı demişsin 4 yıl önceki fikri savunuyorsun.
Güncelleme desteği demişsin. Cevap verdim karşılık cevap yok.
Renk demişsin yani rengi için telefon alınması gerektiğini söylemişsin. Daha güzel renkler olduğundan bahsettim.
İos deneyiminden söz ettin karşılık olarak söyledim bende kullanıyorum ve bana daha iyi hissetmedi.
Herkesin görüşüne saygım var. Ama ortada gerçeklerde var. Vazgeçin artık bu durumdan, İphone dediğiniz cihaz artık sadece masanın üstüne ters koymaktan başka bir işe yaramıyor. Sürekli başka firmalardan başka başka şeyler çalan, kendisi kopya edildiğinde de ortalığı ayağa kaldıran firmadır Apple.
Güvenilir değil, ekonomik değil samimi hiç değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…