Note 8 Pro bootloader açılmıyor

WrOwLed

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Note 8 Pro kullanıcısıyım. Bootloader kilidini açmak için bir hafta bekledim fakat şu hatayı verdi. Ne yapabilirim? Yardımcı olacak var mıdır?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    74,4 KB · Görüntüleme: 12
Yazıda belirtilen süre kadar beklemeniz lazım. Eğer denemeye devam ederseniz bu süre artabilir. Beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Belirtilen süre dolduktan sonra sorun olmaması lazım.
Anladım , teşekkürler.

Yazıda belirtilen süre kadar beklemeniz lazım. Eğer denemeye devam ederseniz bu süre artabilir. Beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Belirtilen süre dolduktan sonra sorun olmaması lazım.
Birde ek olarak bu programı açmadan önce telefondan miu hesabına giriş mi yapayım? Program giriş yapın diyor telefona kod yolluyor ? Telefon boot modunda mesaja bakamıyorum.

Programı tam nasıl kullanacağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hocam ilk olarak bilgisayardaki mi hesabınızdan çıkış yapın. Daha sonra telefondan mi hesabınıza giriş yapın. Tekrar bilgisayardan Mi hesabınıza girmeyi deneyin. Telefona SMS gelecek. Bunları mobil veri ile yapmanız lazım.

Son düzenleme:
Hocam ilk olarak bilgisayardaki mi hesabınızdan çıkış yapın. Daha sonra telefondan mi hesabınıza giriş yapın. Tekrar bilgisayardan Mi hesabınıza girmeyi deneyin. Telefona SMS gelecek. Bunları mobil veri ile yapmanız lazım.
Hocam program ilk açıldığında mı mesaj attırıyor telefona ? Yoksa bekletsem mi pek anlayamadım ki .

Programı PC de 244 saat bekletiyim mi ?

Format atınca felan yeniden birşeyler istiyor olabilir .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı