Note 8 Pro Farklı arayüz IMEI telefon görseli görme

Samet Gündüz

Kilopat
Hepinize hayırlı geceler dilerim saygı değer Technopat ailesi.
Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var ki kuzenimde de aynı telefondan var Xiaomi Note 8 Pro ve ikimizinde telefonunu sifirladigimiz halde farkli arayuzlere sahip ve IMEI numarasindan telefonun görselini görebilir miyim acaba böyle bir özellik bulunuyor mu?

Daha parlak SS olanlar benim telefonuma ait, üstelik bende aramadayken ses kaydetme özelliği dahi yok acaba dolandirildim mi telefonu 2. El satin alırken? Neden böyle teması dahi aynı ancak pil durumundaki yeşil renk olmasi bende, kuzeninde beyaz renk olmasi icon renkleri ve aramadayken transparent olmasi çok ayrı. Çok farklilar, benim EMUI 12.0. 8. 0 sürümüm var, kuzenimin ise 12.0. 4. 0

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-11-23-23-02-50-630_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-11-23-23-02-50-630_com.android.settings.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20221123-WA0010.jpg
    IMG-20221123-WA0010.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2022-11-23-23-00-33-097_com.google.android.dialer.jpg
    Screenshot_2022-11-23-23-00-33-097_com.google.android.dialer.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20221124_013013.jpg
    IMG_20221124_013013.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Birine muhtemelen Endonezya yazılımını yüklemiştir. Bende sadece ses kaydı ve MIUI Dialer için Endonezya yazılımı yükledim. (Firmware) Türkiye ve Global sürümlerinde yok maalesef bunlar.

Bence bulunmaz bir velinimet. Otomatik kayıt etmeye ayarlı. Başına bir şey gelirse elinde kanıtın oluyor en azından. Hele ki ticaretle uğraşıp bir yerlerden iş alıyorsanız böyle söyledin söylemedin olayına hiç gerek kalmıyor. 😊

Son düzenleme:
Birine muhtemelen Endonezya yazılımını yüklemiştir. Bende sadece ses kaydı ve MIUI Dialer için Endonezya yazılımı yükledim. (Firmware) Türkiye ve Global sürümlerinde yok maalesef bunlar.

Bence bulunmaz bir velinimet. Otomatik kayıt etmeye ayarlı. Başına bir şey gelirse elinde kanıtın oluyor en azından. Hele ki ticaretle uğraşıp bir yerlerden iş alıyorsanız böyle söyledin söylemedin olayına hiç gerek kalmıyor

Yani böyle bir şey olmasinin artıları nelerdir acaba endenozya yazılımı olmasinin artilari nelerdir nasil diğer sste ki gibi yapabilirim telefonu (ses kaydı alan sürümde ki gibi)
Acaba bu konularda bana daha yakından yardımcı olur musunuz hiç bir bilgim yokta
Nasıl endenozya yazılımı atabilirim

Son düzenleme:
Kolay kolay yapamazsınız ses kaydı almasını. Google Dialer'in bir sürümü yapıyordu ama arama yapınca karşı tarafa ses kaydı aldığınızı belirtiyordu. Diğer uygulamalarda çalışmıyor zaten.

Cihazda kök erişimi alıp Magisk modülü ile ses kaydı yapabilirsiniz ama ben kök erişimi istemediğim için Endonezya yazılımını kullanıyorum.

Tema desteği de biraz daha fazla sanki, açılış animasyonunu bile tema mağazasından değiştirebiliyorum. Lakin ben reklam gösteren veya gereksiz çok fazla uygulamasını sildim cihazdan, bu yazılımı yükledikten sonra.

Son düzenleme:
IMEI atılmış cihaz ise hiç girişmeyin bu işe IMEI'niz uçar cihazda elinizde kalır.
Hesabınızın şifrenizi unutmayın cihaz tuğla olursa lazım olacak size.

1. Önce Xiaomi hesabına 1 haftadır, saat olarak giriş yapmış olman gerekiyor.
  2. Ayarlar > Telefon Hakkında > MIUI Sürümü'ne 6 defa tıkla.
  3. Ayarlar > Ek ayarlar > Geliştirici seçenekleri > OEM Kilidi Açma'yı etkinleştir.
  4. Cihazınızın Ön Yükleyici kilidini açın. (Bu adımda dahili cihaz hafızası otomatik silinecek.)
  5. Buradan cihazınız için Endonezya yazılımını indirin. (7-zip ile çıkarmanız gerekebilir)
  6. Telefonunuz bilgisayara kablo ile takılıyken bunu driver.cmd olarak kaydedin ve yönetici olarak çalıştırın. Cihaz sürücülerinizi yüklesin.
  7. Bu yazılımla Endonezya cihaz yazılımını flashlayın. (Sadece flash_all.bat'ı seçin. Yanlışlıkla Flash_All_Lock.bat seçerseniz cihazınızın ön yükleyicisini kilitler.)

1669294383839.png
  8. Custom Partition Adı altındaki Flash: BAT Dosyası seçeneğini seçerek .bat dosyanızı gösterin.
  9. Telefonunuz bir problem çıkarmaz ise sorunsuz gerçekleşmesi lazım.

IMEI atılmış cihaz ise hiç girişmeyin bu işe IMEI'niz uçar cihazda elinizde kalır.
Hesabınızın şifrenizi unutmayın cihaz tuğla olursa lazım olacak size.

1. Önce Xiaomi hesabına 1 haftadır, saat olarak giriş yapmış olman gerekiyor.
  2. Ayarlar > Telefon Hakkında > MIUI Sürümü'ne 6 defa tıkla.
  3. Ayarlar > Ek ayarlar > Geliştirici seçenekleri > OEM Kilidi Açma'yı etkinleştir.
  4. Cihazınızın Ön Yükleyici kilidini açın. (Bu adımda dahili cihaz hafızası otomatik silinecek.)
  5. Buradan cihazınız için Endonezya yazılımını indirin. (7-zip ile çıkarmanız gerekebilir)
  6. Telefonunuz bilgisayara kablo ile takılıyken bunu driver.cmd olarak kaydedin ve yönetici olarak çalıştırın. Cihaz sürücülerinizi yüklesin.
  7. Bu yazılımla Endonezya cihaz yazılımını flashlayın. (Sadece flash_all.bat'ı seçin. Yanlışlıkla Flash_All_Lock.bat seçerseniz cihazınızın ön yükleyicisini kilitler.)

Eki Görüntüle 1582921
  8. Custom Partition Adı altındaki Flash: BAT Dosyası seçeneğini seçerek .bat dosyanızı gösterin.
  9. Telefonunuz bir problem çıkarmaz ise sorunsuz gerçekleşmesi lazım.
IMEI in değiştiğini nerden anlayabilirim ki telefonu ikinci el satın aldım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı