Spades Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #1 Telefonuma TWRP yüklemistim, yükledikten sonra telefonu baslatırken Redmi yazsında kaldı. Yaklasık 1 buçuk saattir böyle. Ne yapacağım? Kafayı yiyeceğim. Yardım edin. Telefonum: Redmi Note 8 Pro.
Telefonuma TWRP yüklemistim, yükledikten sonra telefonu baslatırken Redmi yazsında kaldı. Yaklasık 1 buçuk saattir böyle. Ne yapacağım? Kafayı yiyeceğim. Yardım edin. Telefonum: Redmi Note 8 Pro.
B BirBuketYigit Femtopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #2 Spades dedi: Telefonuma TWRP yüklemistim, yükledikten sonra telefonu baslatırken Redmi yazsında kaldı. Yaklasık 1 buçuk saattir böyle. Ne yapacağım? Kafayı yiyeceğim. Yardım edin. Telefonum: Redmi Note 8 Pro. Genişletmek için tıkla... Bataryayı çıkar geri tak düzeltir. Artı -1 Eksi
Spades dedi: Telefonuma TWRP yüklemistim, yükledikten sonra telefonu baslatırken Redmi yazsında kaldı. Yaklasık 1 buçuk saattir böyle. Ne yapacağım? Kafayı yiyeceğim. Yardım edin. Telefonum: Redmi Note 8 Pro. Genişletmek için tıkla... Bataryayı çıkar geri tak düzeltir.
Samwise Gamgee Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 793 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2021 #3 BirBuketYigit dedi: Bataryayı çıkar geri tak düzeltir. Genişletmek için tıkla... Xiaomi bataryasını çıkarmak kolay mı? Ayrıca çıkmıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
BirBuketYigit dedi: Bataryayı çıkar geri tak düzeltir. Genişletmek için tıkla... Xiaomi bataryasını çıkarmak kolay mı? Ayrıca çıkmıyor diye biliyorum.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 13 Şubat 2021 #4 BirBuketYigit dedi: Bataryayı çıkar geri tak düzeltir. Genişletmek için tıkla... Sen hala Nokia'da kalmışsın. Artı 0 Eksi
BirBuketYigit dedi: Bataryayı çıkar geri tak düzeltir. Genişletmek için tıkla... Sen hala Nokia'da kalmışsın.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 13 Şubat 2021 #5 Soft brick olmuş, yeniden yazılım yüklemeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
B BirBuketYigit Femtopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #6 Arıcan dedi: Sen hala Nokia'da kalmışsın. Genişletmek için tıkla... Yok kanka, benim kuzende de Redmi Note 8 Pro var. Bir ara öyle yaptı o da; düzeldi, onda da öyle olmuştu. Artı -1 Eksi
Arıcan dedi: Sen hala Nokia'da kalmışsın. Genişletmek için tıkla... Yok kanka, benim kuzende de Redmi Note 8 Pro var. Bir ara öyle yaptı o da; düzeldi, onda da öyle olmuştu.
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.554 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2021 #7 Twrp kurulumu aşamasında bir hata yapıp cihazı bricklemişsiniz. Fastboot üzerinden stok rom kurarsanız sorununuz çözülecektir. Artı 0 Eksi
Twrp kurulumu aşamasında bir hata yapıp cihazı bricklemişsiniz. Fastboot üzerinden stok rom kurarsanız sorununuz çözülecektir.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 13 Şubat 2021 #8 BirBuketYigit dedi: Yok kanka benim kuzendede Redmi Note 8 Pro var bir ara öyle yaptı oda düzeldi onda da öyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... Birkere Redmi Note 8 Pro da öyle bir şey yok kendim bizzat kullanıyorum. Artı 0 Eksi
BirBuketYigit dedi: Yok kanka benim kuzendede Redmi Note 8 Pro var bir ara öyle yaptı oda düzeldi onda da öyle olmuştu. Genişletmek için tıkla... Birkere Redmi Note 8 Pro da öyle bir şey yok kendim bizzat kullanıyorum.
B BirBuketYigit Femtopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #9 Arıcan dedi: Birkere Redmi Note 8 Pro da öyle bir şey yok kendim bizzat kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum vallahi onda olmuştu. Artı 0 Eksi
Arıcan dedi: Birkere Redmi Note 8 Pro da öyle bir şey yok kendim bizzat kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum vallahi onda olmuştu.
KS KS Spades Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #10 kcg dedi: Soft brick olmuş, yeniden yazılım yüklemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... yazılımı nasıl yükleyecem bir tane yazılım buldum ama ne kadar dogru seçtim yazılımı bilmiyorum sıkıntı çıkarmı? peki Berkay Çobanoğlu dedi: Twrp kurulumu aşamasında bir hata yapıp cihazı bricklemişsiniz. Fastboot üzerinden stok rom kurarsanız sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... romu nasıl kuracam şuan bir tane rom yüklüyorum ama rommu hala fikrim yok peki Berkay Çobanoğlu dedi: Twrp kurulumu aşamasında bir hata yapıp cihazı bricklemişsiniz. Fastboot üzerinden stok rom kurarsanız sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... romu nasıl kuracam şuan bir tane rom yüklüyorum ama rommu hala fikrim yok Son düzenleme: 13 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
kcg dedi: Soft brick olmuş, yeniden yazılım yüklemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... yazılımı nasıl yükleyecem bir tane yazılım buldum ama ne kadar dogru seçtim yazılımı bilmiyorum sıkıntı çıkarmı? peki Berkay Çobanoğlu dedi: Twrp kurulumu aşamasında bir hata yapıp cihazı bricklemişsiniz. Fastboot üzerinden stok rom kurarsanız sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... romu nasıl kuracam şuan bir tane rom yüklüyorum ama rommu hala fikrim yok peki Berkay Çobanoğlu dedi: Twrp kurulumu aşamasında bir hata yapıp cihazı bricklemişsiniz. Fastboot üzerinden stok rom kurarsanız sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... romu nasıl kuracam şuan bir tane rom yüklüyorum ama rommu hala fikrim yok