Note 8 Pro'da PUBG New state FPS düşüşü

DarkAngel789

Hectopat
Arkadaşlar burada bir mantık hatası var alttada gördüğünü üzere 8 Plus daha güçlü işlemci olarak 0.05 GHz bile olsa ama neden PUBG New statede bende 60 FPS açık değilken Note 8 Pro'da açık acaba optimizasyon yok mu eğer yoksa da neden şimdi çıkardılar zaten internetten videolar izlediğimde de iOS cihazların genel olarak New state de Android'den çok geride olduğunu gördüm.

Dosya Ekleri

• 4993768C-336C-47B4-8C51-4786C1E5597A.png
    4993768C-336C-47B4-8C51-4786C1E5597A.png
    104,3 KB · Görüntüleme: 91
Arkadaşlar burada bir mantık hatası var alttada gördüğünü üzere 8 Plus daha güçlü işlemci olarak 0.05 GHz bile olsa ama neden PUBG New statede bende 60 FPS açık değilken Note 8 Pro'da açık acaba optimizasyon yok mu eğer yoksa da neden şimdi çıkardılar zaten internetten videolar izlediğimde de iOS cihazların genel olarak New state de Android'den çok geride olduğunu gördüm.

Daha yeni çıktı hocam yavaş yavaş sorunları düzeltirler.

Apple cihazlarının işlemcileri ve RAM'lari normal bir Android cihaza göre 2 kat kadar daha hızlıdır. Herşey Ghz veya RAM'e bağlı kalmaz. Bu durumda işlemciniz daha iyi de olamaz. İkincisi IOS yazılımından dolayı Apple cihazları çok daha stabil şekilde oyunda takılma sorunu olmadan oynatmakta. Son olarak oyun daha 2 gün önce çıktı, ne ara performans iyileştirmesi bekleyebilirsiniz ki?

Apple cihazlarının işlemcileri ve RAM'lari normal bir Android cihaza göre 2 kat kadar daha hızlıdır. Her şey GHz veya RAM'e bağlı kalmaz. Bu durumda işlemciniz daha iyi de olamaz. İkincisi iOS yazılımından dolayı Apple cihazları çok daha stabil şekilde oyunda takılma sorunu olmadan oynatmakta. Son olarak oyun daha 2 gün önce çıktı, ne ara performans iyileştirmesi bekleyebilirsiniz ki?

1) konuyu tamamen yanlış anlamışsınız moderatörde kafasına göre başlık koymuş ben 8 Plus kullanıcısıyım zaten Apple'ın daha üstün performans göstermesi gerekir Android'in değil benim buradaki sorum bunun ileride düzelip düzelmeyeceği yani o 50 veya 60 FPS butonu açılacak mı açılmayacak mı?
Daha yeni çıktı hocam yavaş yavaş sorunları düzeltirler.

Yani daha sonra şu 60 FPS tiki açılır diyorsunuz?

1) konuyu tamamen yanlış anlamışsınız moderatörde kafasına göre başlık koymuş ben 8 Plus kullanıcısıyım zaten Apple'ın daha üstün performans göstermesi gerekir Android'in değil benim buradaki sorum bunun ileride düzelip düzelmeyeceği yani o 50 veya 60 FPS butonu açılacak mı açılmayacak mı?

Yani daha sonra şu 60 FPS tiki açılır diyorsunuz?
Tik olayı maalesef sanmam çünkü 3 senedir aynı cihazda Pubg Mobile oynadım herhangi bir değişiklik olmadı kare hızında veya grafikte. Sadece optimizasyon düzeltmeleri yapılır. Ama ümidinizi yitirmeyin. Belki olabilir.

MediaTek'lerin ne kadar leş bir işlemci olduğunu biliyoruz zaten sürekli ısınan türden.
Apple inki ile karşılaştırmak saçma.

Evet zaten ondan bahsediyorum moderatör başlığı yanlış yazmış ben 8 Plus kullanıyorum Redmi Note 8'den daha iyi ama daha az FPS veriyor acaba 60 FPS açılır mı çünkü internette aşırı fazla iOS kullanıcısının şikayetini gördüm iPhone 7, 8, 10, 10s falan hep sorunluymuş umarım 60 FPS gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı