Note 8 Pro'yu satıp Mi 9T Pro'ya geçmek mantıklı mı?

Bu fiyata alacağın sıfır Android modellerinden daha iyi cihaz.
O zaman alalım hocam :)

İşlemcinin açıkçası Snapdragon 855 olması beni çok şaşırttı. Böyle bir işlemci olacağını hiç düşünmemiştim.

Son düzenleme:
Xiaomi işlemciye abanan bir firma çok şaşırtıcı değil benim için.
Hocam siz zaten işin pirisiniz.
Ben ilk kez ayrıntılı okuyunca gördüm ve bayağı şaşırdım.

Elindeki Note 8 Pro modelinin performansından memnun musun?
Evet gayet memnunum aslında. Ama AMOLED ekranlı telefon macerama geri dönebilmek ve işlemci performansını yükseltmek gibi düşüncelerim vardı bir süredir.

Ben de satmaya karar verdim.

Note 8 Pro şu an bile gerçekten bir fiyat performans telefonu. İşlemcinin biraz ısınması haricinde bence kayda değer hiçbir sorunu yok.

Çevremde de Note 8 Pro kullanan çok ve memnunlar baya. Bende de Note 10s var. Aynı işlemci var, 1 yıla yaklaştı alalı telefon stabil. Isınması da normal kullanımda 37-43 arası değişiyor duruma göre. Oyunlarda da en fazla 49 gördüm. Abartıldığı kadar ısınmıyor.

Çevremde de Note 8 Pro kullanan çok ve memnunlar baya. Bende de Note 10s var. Aynı işlemci var, 1 yıla yaklaştı alalı telefon stabil. Isınması da normal kullanımda 37-43 arası değişiyor duruma göre. Oyunlarda da en fazla 49 gördüm. Abartıldığı kadar ısınmıyor.
Hocam gerçekten iyi bir cihaz, bunu kabul etmemiz lazım. Çok çamur attılar cihaza ama hala bana mısın demiyor.

Ben özellikle World War Heroes oynarken ısınma ile karşılaşıyorum. Ama çok çok abartılacak kadar değil. Helio serisi zaten biraz ısı yönetimi konusunda eleştirilen işlemcilere sahip.

@BERWAR hocam ilginiz için teşekkür ederim, yardımınız güzel oldu benim için.
Kendinize dikkat edin.
@BERWAR hocam sizi yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın.
Hocam cihazıma 3100 lira yazdım ama çok mu yazdım bilemedim.
İlan linkini versem bakma imkanınız olur mu?

Cihazı ilk sahibinden aldığım şekilde kullandım.
Kozmetiği aldığım şekilde duruyor.

Kılıfsız ya da ekran koruyucusuz kullanmama gibi görgüsüzce işler yapmadım cihaza.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı