Note 8 Pro'yu satıp Mi 9T Pro'ya geçmek mantıklı mı?

İlk sahibinin b.... yüzünden kozmetik kusurlar var.
Ben kozmetiği çok takan biri değilim ama satarken biraz köstek olacak gibi.
İnsanın ilk baktığı şey kozmetiği olur hocam. Ufak hatalarından birşey olmaz, ama gözle görülen çizik, vuruk, boya atması gibi şeyler varsa para kırmaya çalışan çok olur hocam😶

Merhaba. Aslında böyle bir konu açmayı pek istemiyordum ama belirli sebeplerden dolayı açmaya karar verdim.

Ben Xiaomi telefona geçtiğimden beridir hep ROM TWRP gibi işlerle uğraştım. Bu uğraşlarım sonucunda cihazımı acemilikten dolayı 4 kere brick ettim.

Hard brick ettim diyordum ama etmemişim, aldığım kişinin hard brick ettiğini öğrendim sonradan.

Elimde kalmasından korkuyorum cihazımın.
Babam da zaten bu işlerle uğraşmama karşı.
Düşündüm ama bunu babamla da paylaşacağım. Okey derse ilan açacağım.

Mi 9T Pro ile açıkçası karşılaştırdım. 9T Pro daha iyi duruyor. Snapdragon 855 SoC mevcutmuş.

Kamera çok önemli bir kriter değil, arada bir zaten çekim yapıyorum. Yaptığım zaman da güzel çıkması yetiyor zaten :)

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu konuda.
Artılarını eksilerini de öğrenmek istiyorum.

Ben Redmi Note 9C kullanıyorum cihaz gayet güzel ancak pusula sensörü yok ve size Samsung A12'yi tavsiye ederim.
Bende Note 9'u satip mi 9T ye gecmek istiyorum degermi 1100 TL farka.

Kamera ve oyun performansı sizin için önemliyse geçmenizi tavsiye ederin.

Ne yapacağımı şaşırdım hocam şimdi. Hadi 2700 liraya satmış olsam telefonun fiyatı 3500.
Yaklaşık 1000 lira civarı para koymam lazım ve böyle bir para da elimde yok :(

O zaman abimin Mi Note 10 Lite cihazını alayım. 3200 lira ve kutu/fatura hepsi mevcut.
Temiz de kullanır, bilirim cihazını.

1000 lira koyabilecek param yok. O yüzden ikileme düştüm.
Yaklaşık 2 sene Mi Note 10 Lite cihazını kullandım. Benim için efsane bir batarya performansı vardı. Tam şarj ile rahat 2 gün kullanabiliyordum. Ortalama 8 saati geçen ekran süresi alıyordum. Arka tarafı cam oluşu ve tasarımı ile premium bir hissiyat versede kılıf ve ekran koruyucu olmadan kullanılmaz. Kılıfsız kullanımda elden çabuk kayıyor. Ekranı kavisli olmasından dolayı daha narin ve çizilmeye müsait.

Yaklaşık 2 sene mi Note 10 Lite cihazını kullandım. Benim için efsane bir batarya performansı vardı. Tam şarj ile rahat 2 gün kullanabiliyordum. Ortalama 8 saati geçen ekran süresi alıyordum. Arka tarafı cam oluşu ve tasarımı ile Premium bir hissiyat versede kılıf ve ekran koruyucu olmadan kullanılmaz. Kılıfsız kullanımda elden çabuk kayıyor. Ekranı kavisli olmasından dolayı daha narin ve çizilmeye müsait.

Babamın telefonu ancak 12bin Türk lirasına kadar gidiyor ben o yüzden söylemedim ancak alacaklara tavisyem düşünmeden alın.

Mi Note 10 Lite modeline donanım olarak geçmek mantıklı değil. Ekran, kamera ve batarya olarak elindeki telefondan daha iyi ama.
Valla hocam bilmiyorum artık ama ilk amacım cihazı satabilmek.

Satarsam anca planlarımı uygulamaya koyabilirim.

Vallahi hocam bilmiyorum artık ama ilk amacım cihazı satabilmek.

Satarsam anca planlarımı uygulamaya koyabilirim.

Mi Note 10 Lite alacaksanız şikayet edeceğiniz tek şey kavisli ekrana alışamamak olurdu onu da sanmıyorum.
Ne yapacağımı şaşırdım hocam şimdi. Hadi 2700 liraya satmış olsam telefonun fiyatı 3500.
Yaklaşık 1000 lira civarı para koymam lazım ve böyle bir para da elimde yok :(

O zaman abimin mi Note 10 Lite cihazını alayım. 3200 lira ve kutu/fatura hepsi mevcut.
Temiz de kullanır, bilirim cihazını.

1000 lira koyabilecek param yok. O yüzden ikileme düştüm.

Kanka 3200 TL'ye bulmanın imkanı yok o telefonu şimdiden hayırlı olsun diyeyim almayacaksan abin bana ulaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi Note 10 Lite alacaksanız şikayet edeceğiniz tek şey kavisli ekrana alışamamak olurdu onu da sanmıyorum.

Kanka 3200 TL'ye bulmanın imkanı yok o telefonu şimdiden hayırlı olsun diyeyim almayacaksan abin bana ulaşabilir mi?
Sana özel demişti hocam. Babamın öğrencisi olduğu için böyle bir fiyat verdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı