Note 8, S9+, 7 Plus ve Mate 10 Pro

Karais

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar maximum 4000TL bütçem var ve artık telefonumu değiştirmek istiyorum. iPhone 5S kullanıyorum. Yeni geçeceğim telefonlar arasında çok kararsız kaldım. Bana gerekli olan özellikler sırayla en baştan olmak üzere şunlar;

-Kamera>Hız>Cloud depolaması(iCloud 5GB bana yetmiyor!)>Fiziksel güzellik

Farklı önerilere açığım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera ön plandaysa hem fotoğraf hem de video konusunda en iyi olanı seçin. Huawei fotoğraf konusunda çok iyi ama video konusunda pek de iyi değil. Ama Samsung hem fotoğraf hem de video konusunda özellikle de S9+ çok çok iyi. S9+ hız olarak da seni üzmez. Yeni Android 9 güncellemesi ve OneUI arayüzü ile bambaşka bir telefon gibi olmuş. Iphone'un da kamera ve video kalitesine diyecek yok ama depolaması sıkıntı onun da.

Photo compare Xiaomi Pocophone F1 vs. Samsung Galaxy S9+ vs. Apple iPhone XS - GSMArena.com

Diğer telefonlar fazladan verilen parayı hak etmiyorlar kamera için konuşursak. Arkadaşlar 3 metreye 4 metre afiş bastırmadığınız sürece o fotoğraflar her zaman net gelecek zaten. Sosyal medyaya fotoğrafları atarken tamamen ham haliyle gittiğini mi düşünüyorsunuz?
Her fotoğrafı sosyal medyaya atmak için kullanmıyorum bulutumda hatıra olarak desteklemek istiyorum. Dediğinizi tam anlamadım yani F1 mi öneriyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı