Note 8 Şarjının Çabuk Bitmesi

gamebook

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 aydır Note 8 kullanıcısıyım. Telefon sabah 9'da evden cikarken %90 sarjı oluyor ve oglen 1-2 gibi telefonun sarji %50'nin altina dusmus oluyor. Bu surede ben telefonu surekli guc tasarrufu modunda kullaniyorum. Sarjin bu kadar cabuk azalmasi normal mi?
Genelde saat 2 gibi %35-40 arasi oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobil verin her zaman açık oluyor mu? Eğer açıksa, mobil veriden dolayı oluyor denebilir. Yok ondan dolayı değilse telefonunda kullandığın bir uygulamadan dolayı bu azalış oluyordur.

Aktif şekilde kullanırsa aşırıya kaçarsa özellikle oyun oynarsa bu kadar gitmesi normal. Şimdi öncelikle bu süre aralığında telefonda ne yaptığı önem arz ediyor.

Bana tuhaf gelen güç tasarrufu açıkken bu kadar çabuk gitmesi.
Mobil kapalı oluyor ama wifi hep açık.
Nfc,konum kapalı kullanıyorum telefonu hep.

Bana tuhaf gelen güç tasarrufu açıkken bu kadar çabuk gitmesi.
Mobil kapalı oluyor ama wifi hep açık.
Nfc,konum kapalı kullanıyorum telefonu hep.
Rica etsem bana batarya'nın hangi uygulamalar tarafından kullandığını gösteren sayfanın ekran görüntüsünü alıp paylaşabilir misin?

Rica etsem bana batarya'nın hangi uygulamalar tarafından kullandığını gösteren sayfanın ekran görüntüsünü alıp paylaşabilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toplam bir saat bile kullanmaya firsatim oldu olmadi bugun yinede %59 sarjim bana anormal geliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20180321-123910.jpg
    Screenshot_20180321-123910.jpg
    114,4 KB · Görüntüleme: 969
Son düzenleme:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toplam bir saat bile kullanmaya firsatim oldu olmadi bugun yinede %59 sarjim bana anormal geliyor.
Birde son olarak iki sorum olacak. Birincisi ekran kısmına basıp onun ekran görüntüsünü atar mısınız? İkincisi ise telefonunuzu akşam şarj ediyomusunuz acaba? Çünkü telefonun söylediği verilere göre bence baya iyi gitmiş pilin. Örnek olarak ben kendi S7 model telefonumda sadece 10 saat kullanım ile en fazla 3 saat ekran süresi alabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı