Note 8 SM-N9500 Oreo güncellemesi ne zaman gelir?

ErdemKoyuncu

Hectopat
Samsung Galaxy Note 8 SM-N9500 telefonuma Android Oreo güncellemesi çok uzun süredir gelmiyor Exynos'lu modellere geleli çok oldu. Telefonuma Oreo güncellemesi ne zaman gelir?

bnm cihazim n9500zhs2brc2 build numarasina sahip indirecegim firmware ise n9500zhu2crd5 bu firmware i odin ile telefonuma kursam sikinti yasarmiyim sonucta delta garantili cok kurcalamak istemiyorum ama teknolojinin de gerisinde kalmak istemiyorum telefonumu cok seviyorum ancak tum note 8 kullanicilari oreo kullanirken benim nouget da takilip kalmam hosuma gitmiyor.
SM-N9500 için Hong Kong ve China olarak 2 farklı sürüm var. Hangisini kurmalıyım?
erdem sen kurdun mu oreoyu ?

peki odinle yazilim kurmak guvenli bir islem mi? surekli mobil bankacilik ve online alisverislerde cepten kredi karti kullanan biriyim, acikcasi biraz cekiniyorum.

olmadi sanirim versiyon uyusmuyor. boyle sacma birsey olabilir mi, bir telefon yapiyosun 10farkli firmware benim surumu olupta oreoya guncelleyebilen var mi ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20180504-211253.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 53
odin ile kurmayı deniyorum ben faild veriyor durmadan sebebi nedir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…