Note 9 Pro MIUI ekranında kalıyor

Bir daha başlattım :I

Telefoncu kaç para alır şimdi bunu eski haline getirmeden :D
Yapacak bir şey yok yine 30 dakika bekleyeceksiniz ve tekrar olmazsa attığım linkteki sürümü deneyin. Burada takılı kalma sorununu çözüyormuş gördüğüm kadarıyla.

Telefoncu nasıl yapacak peki flash bile çözemiyorsa hocam?
Onlarda en azından box vs yok mu hocam belki halledebilirler diye düşündüm

Yapacak bir şey yok yine 30 dakika bekleyeceksiniz ve tekrar olmazsa attığım linkteki sürümü deneyin. Burada takılı kalma sorununu çözüyormuş gördüğüm kadarıyla.
Bir yandan dediğinize bakıyorum hocam ama siteye üyeliğimi yeni açtım onaylanmasını bekliyorum linkleri göremiyorum

Onlarda en azından box vs yok mu hocam belki halledebilirler diye düşündüm

Bir yandan dediğinize bakıyorum hocam ama siteye üyeliğimi yeni açtım onaylanmasını bekliyorum linkleri göremiyorum
EDL moddan bahsediyorsanız eğer çoğu cihaz için yetkili hesap gerekiyor bildiğim kadarıyla onu yapmak diğerlerinden daha pahalı. :D

EDL moddan bahsediyorsanız eğer çoğu cihaz için yetkili hesap gerekiyor bildiğim kadarıyla onu yapmak diğerlerinden daha pahalı. :D
Şuan sizin verdiğiniz siteye bakıyorum hocam

bu programda da bu hatayı veriyor
delirmek üzereyim sanırım

Dosya Ekleri

• resim8.png
    resim8.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Yanlış anlamadıysam bootloader kilitliyken silme işlemine izin verilmiyor yazıyor. Cihaz normal açılıyorsa eğer redmi yazan ekranın üstünde açık kilit işareti olup olmadığına bakar mısınız?

Rehber - Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma eğer kilit açılmıyorsa şu konuya göz atın derim.

Yanlış anlamadıysam bootloader kilitliyken silme işlemine izin verilmiyor yazıyor. Cihaz normal açılıyorsa eğer redmi yazan ekranın üstünde açık kilit işareti olup olmadığına bakar mısınız?

Rehber - Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma eğer kilit açılmıyorsa şu konuya göz atın derim.
şimdi burdakileri deniyorum hocam

Burdada usb hata modu açık olmalı diyor telefon açılmıyor ki açayım

Son düzenleme:
şimdi burdakileri deniyorum hocam

Burdada usb hata modu açık olmalı diyor telefon açılmıyor ki açayım
Bende resimler gözükmediği için bilmiyordum, telefonun açık olması lazımmış. :D Bootloader kilidi de kapalı olduğuna göre aklıma başka bir fikir gelmiyor maalesef. Yine de araştırabilirsiniz daha detaylı.

Bende resimler gözükmediği için bilmiyordum, telefonun açık olması lazımmış. :D Bootloader kilidi de kapalı olduğuna göre aklıma başka bir fikir gelmiyor maalesef. Yine de araştırabilirsiniz daha detaylı.
Bu kis Redmi Note 8 telefonumu brick ettim. Yetkili hesap olmadan kurtaramazsiniz gibi duruyor. Telefoncuya götürüp 150TL yaptırmıstim. Telefoncularda cihazin arka kapağı cikarilip ozel modda flashlama yapiliyor bilginiz olsun.
Aynen telefoncuya götürdüm bıraktım ama yazılımlık bişey yok film milm gitmiş olabilir o olmazsa emmc değişecek en falz a250 lira masrafı olur ayağı yaptı bakalım yarın çıkartırım dedi görecez sonucu :D Lanet olsun androide:D İphone canmış onu anlaadım keşke güzelim 7 Plusımdan olmasaydım

Aynen telefoncuya götürdüm bıraktım ama yazılımlık bir şey yok film milm gitmiş olabilir o olmazsa eMMC değişecek en falz A250 lira masrafı olur ayağı yaptı bakalım yarın çıkartırım dedi göreceğiz sonucu :D lanet olsun androide:D iPhone canmış onu anlaadım keşke güzelim 7 plusımdan olmasaydım.

Porsche'den inip fiata binmiş siniz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı