Çözüldü Note 9S telefonda şebeke gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sametasn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar telefonumu normal kullanirken aniden şebekem gitti ne yaptıysam gelmedi. Yeniden ROM attım IMEI yerinde ama çekmiyor telefonu yeniden başlattıktan sonra 2 saniyeliğine şebeke geliyor sonra yine gidiyor.

Telefon resmi Note 9S.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam kontrol ettim.

Kayıt dışı oldugu tespit edilen IMEI.
Yazıyor ne anlama geliyor? Ne yapmalıyım.

Cihazının IMEI numarası BTK sistemine kayıtlı değil.
Yani yurt dışı cihaz.

Cihaz IMEI kayıt yapılacak 2000 TL civarında bir maliyet ile.
Anladığım kadarıyla bu durumdan haberin yok aldığın yer ile görüş bu cihazın yurt dışı ve IMEI kaydı olmadığını size söylemesi gerekirdi.
Merhaba arkadaşlar telefonumu normal kullanirken aniden şebekem gitti ne yaptıysam gelmedi. Yeniden ROM attım IMEI yerinde ama çekmiyor telefonu yeniden başlattıktan sonra 2 saniyeliğine şebeke geliyor sonra yine gidiyor.

Telefon resmi Note 9s.

Cihazın IMEI numarasını BTK'dan kontrol edin klon ise kara listeye alınmış olabilir.

Hocam kontrol ettim.

Kayıt dışı oldugu tespit edilen IMEI.
Yazıyor ne anlama geliyor? Ne yapmalıyım.

Yani yurt dışı cihaz.

Anladığım kadarıyla bu durumdan haberin yok aldığın yer ile görüş bu cihazın yurt dışı ve IMEI kaydı olmadığını size söylemesi gerekirdi.

Çözüm
Yani yurt dışı cihaz.

Tamamdır hocam sağolun, iyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı