Note 9S'den iPhone 7'ye geçilir mi?

Baguvix61

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, birçok kez telefonumla alakalı konu açtım ama düne kadar bu telefonu seviyordum. Dün kamerası ıslak mendil ile silince su aldı sonrasında ise gitti. Bazen ekranda parlama oluyor örneğin telefonu koyu tema olarak kullandığım için Instagram'a girerken arkada klavyenin parlamasını görüyorum. 2 ay sonra falan garantisi bitecek. Apple kalitesini de görmek istiyorum. Sizce 2.el temiz bir iPhone 7 Plus'a geçeyim mi? Şu anki telefonum Redmi Note 9S. (büyük telefon kullanmak tercihim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, birçok kez telefonumla alakalı konu açtım ama düne kadar bu telefonu seviyordum. Dün kamerası ıslak mendil ile silince su aldı sonrasında ise gitti. Bazen ekranda parlama oluyor örneğin telefonu koyu tema olarak kullandığım için Instagram'a girerken arkada klavyenin parlamasını görüyorum. 2 ay sonra falan garantisi bitecek. Apple kalitesini de görmek istiyorum. Sizce 2.el temiz bir iPhone 7 Plus'a geçeyim mi? Şu anki telefonum Redmi Note 9s. (büyük telefon kullanmak tercihim)

Muhtemelen ghost screen sorunu yaşamışsınız IPS LCD'lerin kronik sorunu soruya gelecek olursak şarj konusunda sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorsanız geçilir.

Bende kısa bir süre çakma şarj aleti kullanımından dolayı dokunmatik problemleri oluşmaya başladı, bende değiştireceğim.

Kameraya gelirsek benim kameramda cisimlerin kenarları sanki oyunu düşük ayarlarda oynuyormuş gibi bozuk gözüküyor.

Genel olarak iyi telefon ama bu iki sıkıntı moralimi bozduğu için değiştirmeyi planlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı