Notebook batarya takılıyken klavye çalışmıyor

korkusuz444

Hectopat
İyi günler ben foruma daha önce konu açtım ama nedenini çözememiştik. Sorunum bilgisayarın üstüne gazoz dökülünce başladı kurutmayı denedim ama biraz geç kalmışım tecrübesizlik işte..
Bilgisayarı açtığımda Notebook'un kendi klavyesi BIOS'ta çalışıyor ama Windows'ta çalışmıyordu.
Şimdi bir şey deneyip bataryayı çıkarıp denedim.
Klavye batarya olmadan yani bilgisayar adaptörden güç alarak çalışıyor...
Bilgisayar açıkken bataryayı takınca klavye aniden gidiyor ve çalışmıyor.
Acaba bataryanın klavyeye giden kısmında bir çakışma mı var?
Pazartesi servise göndermeyi düşünüyorum ama gidince geri gelmesi 1 ay sürüyor en ufak şey için. Lütfen yardım edin, servise göndermek istemiyorum.

Batarya ile klavye arasında herhangi bir bağlantı yok bunu söyleyeyim. Servisin sıvı temasına garanti kapsamı dışında işlem yapacağını da unutmayın. Önerim bilginiz varsa bilgisayarınızı sökün ve temizleyin klavye anakarta film üzerindeki bacaklarla temas etmektedir. Tahminim tutarsızlık var şu an cihazda söküp temizlerseniz sorununuz çözülecektir.

Anladım cevabınız için teşekkür ederim, ama bilgisayarın bazı parçaları sökülmem diyor(Mod: Bu nedir, doğru düzgün yazın). Klavyeyle, anakart arası da buna dahil, yinede tekrar deniyeceğim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube da bilgisayarların sökme videoları mevcut marka model tam yazarsanız kasanızın aynısı bir cihazın nasıl söküldüğüyle ilgili bir video bularak yardımcı olmaya çalışırım.

1 gündür cezalıydım Türkçe'nin yanlış kullanımından dolayı kusura bakmayın..
leptop'u en sonunda açtım her yerini kurcaladım elektrikli süpürge ile de temizledim ama
gene aynı sorun var :(

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.. son çarem o malesef her yeri araştırdım sonuç ta bulamadım.
Sabah kalkar kalkmaz servise götüreceğim tekrar teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı