T talha uz Hectopat Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2015 #1 Merhaba arkadaşlar casper laptop uma muazzam performanslı muazzam soğutmalı bir ram arıyorum. Mhz olarak cl olarak g skill öne çıkıyor. Kalite olarak ve soğutma olarak yine g skill öne çıkıyor. Ama birde size soruyum dedim. Acaba ne dersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2015
Merhaba arkadaşlar casper laptop uma muazzam performanslı muazzam soğutmalı bir ram arıyorum. Mhz olarak cl olarak g skill öne çıkıyor. Kalite olarak ve soğutma olarak yine g skill öne çıkıyor. Ama birde size soruyum dedim. Acaba ne dersiniz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 5 Mayıs 2015 #2 3 marka da kalitelidir. Hangi markayı aldığınızdan ziyade hangi model ve özellikteki modülleri alacağınız önemli.
3 marka da kalitelidir. Hangi markayı aldığınızdan ziyade hangi model ve özellikteki modülleri alacağınız önemli.
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 5 Mayıs 2015 #3 Önemli olan uyumluluk iyice araştır sonra sorun çıkmasın. Notebook da mevcut olan RAM hangi marka ve özellikleri neler?
Önemli olan uyumluluk iyice araştır sonra sorun çıkmasın. Notebook da mevcut olan RAM hangi marka ve özellikleri neler?