Çözüldü Notebook GTA 5 AMD Ekran Kartını Görmeme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ilk önce aygıt yöneticisinden ikisini de kaldırdım daha sonra İntel'i yükleyemedim sonra bir program sayesinde driver fusion ikisinin de sürücüsünü kaldırdım. Daha sonra önce İntel'i sonra da Amd'yi kurdum. Olmadı sonra Amd'yi bir iki kez kurdum settings .xml dosyasında dx versionu 1 yaptım yönetici olarak açtım oldu.
Sağ tık dediğin gibi oldu da Amd ekran kartı bu sefer Gta 5 te dahil hiç bir oyunda çalışmıyor sadece intel hd çalışıyor.

Adsız.png

Son güncellemeden sonra sorun kalmadı bende:
  • Intel + AMD 7650m
  • HP 4540s

upload_2015-6-20_15-26-0.png
upload_2015-6-20_15-26-18.png

Bende de aynı sorun var açamıyorum oyunu tek ekran kartıyla bi şekilde açıyorum. Vdeo memory 1gb yani oyun oynanmıyacak bi şekilde nasıl çözerim ? [AMD radeon hd 7600m / intel 4000 hd graphics]

Konu kapanmıştır. Çözüm konusu:

[Çözüm] Intel + AMD Sistemlerde GTA 5 Açılmama Sorunu | Technopat Sosyal

Çözüme geçmeden önce oyunu orijinal, şu anda en güncel sürüm olan 15.5 Beta sürümü kullandığınızdan emin olun. Ve en önemlisi Windows 8.1 kurmayı unutmayın! Rockstar GTA 5 için Windows 8.1'i öneriyor.

Her şeyi doğru yaptığınız halde sorun yaşarsanıuz yeni konu açabilirsiniz. Konularda Windows 7 ve daha düşük işletim sistemlerine teknik destek vermiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı