Notebook HDD Windows 10 kuramama sorunu

Alidogdu

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Hard disk ne yaptıysam Windosw 10 kuramiyorum. Leptop'un hard disk kullaniyorum, kafayı yemek üzereyim artık ne yapabilirim?

Western Digital WD10EZEX WD Blue 1TB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım bunlar usb bagliyorum bios dan ayarları yapıyorum. Tekrar baslatıyorum siyah ekranda takılıyor leptop hard diskine hiç bir sıkıntı olmadan atabiliyorum ve şuan onu kullanıyorum. aaa.png

Hayır hocam sabit disk v e masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Yanlış bilgi yazılmış oraya.
Anladım ali bey şimdi şöyle anladığım kadarı ile hdd kutusu ile bağlıyorsunuz bilgisayara usb dediğinize göre eğer durum böyle ise o kutular bazen dijital imza hatası oluşturabiliyor yani sata hdd ler sata yoluyla bağlanmak için tasarlandığı için sorun sizin sata yoluyla denememiş olmanızdan kaynaklanabilir ama siz sata ile bağlamışsanız bilemeyeceğim maalesef hocam ama araştırıyorum bir çözüm bulunca size cevap vericem

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı