Ali bey hard disk taşınabilir bir hard disk miDonanım bunlar usb bagliyorum bios dan ayarları yapıyorum. Tekrar baslatıyorum siyah ekranda takılıyor leptop hard diskine hiç bir sıkıntı olmadan atabiliyorum ve şuan onu kullanıyorum.Eki Görüntüle 156248
Anladım ali bey şimdi şöyle anladığım kadarı ile hdd kutusu ile bağlıyorsunuz bilgisayara usb dediğinize göre eğer durum böyle ise o kutular bazen dijital imza hatası oluşturabiliyor yani sata hdd ler sata yoluyla bağlanmak için tasarlandığı için sorun sizin sata yoluyla denememiş olmanızdan kaynaklanabilir ama siz sata ile bağlamışsanız bilemeyeceğim maalesef hocam ama araştırıyorum bir çözüm bulunca size cevap vericemHayır hocam sabit disk v e masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Yanlış bilgi yazılmış oraya.
Bu konu hakkında tecrübeli birkaç arkadaşıma danışacağım ali bey en kısa zamanda size bilgi vericem ona göre bağlanıp sorunu bburadan gidermeye çalışırızTamam bekliyorum hocam. İsterseniz, TeamViewer bağlanıp inceleye bilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.