Notebook HI-Level 1333 MHZ 4 GB ile update

BOX

Megapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar daha geçen gün @Recep Baltaş kardeşimin RAM değişim videosunu seyrederken CPUID CPU-Z programına ihtiyaç duyulduğunu belirtmişti. Bende indirerek RAM özelliklerine bakacaktım ki kullandığım laptop da 4 adet RAM slotu olduğunu gördüm 1 ve 3. slotlarda RAM mevcutmuş. 1. de 2 GB 3. de ise 4 GB RAM varmış. Ben de bu boşlukları doldurmak adına RAM almak istedim...

HI-LEVEL Notebook RAM 4 GB 1333 MHz DDR3 - Sinerji Bilgisayar - 74,29 TL Bu RAM'den 3 Tane almayı düşünüyorum. Bendeki 2 GB olanı çıkartıp bendeki 4 GB ile beraber 16 GB yapmayı planlıyorum. Sizin önerileriniz neler ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görsel olarak slot doğrulaması yapmadan alım yapmamak en iyisi.
Programlar yanlış gösterebiliyor ve evet Hi-Level alma.
Yok hocam baktım içini açıp baktım. 2 adet slot anakartta var, diğer iki tane de ayrı bir yerde var. Anakarttakiler boş ve anakart slot olarak 2-4 olarak okunuyor, diğer dolu olan slotlar ise 1-3 diye okunuyor programlarda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı