Notebook oyunları yüksek performanslı nVidia ile açmak

Kardeş Sadece Denetim Masasında 3D Ayarlar Yok Olsa Sorunu Çözmeye Başladım Ayrıca Youtuber Önerdi Bütçeme Göre Ekran Kartını Oyunlar İçin :)
Oldukça kötü bir kart önermiş oyunlar için. R7 240 veya üstüne ekleyip biraz daha R7 250 alabilirdin.

Oldukça kötü bir kart önermiş oyunlar için. R7 240 veya üstüne ekleyip biraz daha R7 250 alabilirdin.
Çözüm şöyle:
1. nVidia denetim masasına girin.
2. PhysX yapılandırmasından PhysX işlemcisini GT 730 olarak seçin.

Bu konunun dizüstü bilgisayar ile ilgili olduğunu sanıyordum, masaüstü bilgisayarlar hakkında sorunuz varsa yeni konu açın.

Şu Sorunu Çözsem Yapacağımda Eren Kardeşim Benim Attığım Fotoğrafa Bakarmısın Önceki Yorumlardan 3 4 Tane Seçenek Var Ne Yapacağımı Bilmiyorum PhysX Nerede Mesela ?

Dizüstü bilgisayarlarda Nvidia Denetim Masası şu şekildedir. Cihazınız notebook mu masaüstü pc mi? Sürücüyü Nvidia sitesinden mi yüklediniz?
image.png

Arkadaşlar Ya Sizin Anlamanız Kıt Yada Ben Anlatamıyorum Hepsini Denedim Nvidia Denetim Masasına Giriyorum 4 Adet Seçenek Çıkıyor
Bunlar:
1-Device Setting
2-View System İnformation
3-Profile Polices
4-Update Your System Drivers

3D Ayarlar Felan Hiç Biri Çıkmıyor Yetkililer Felan Neden Bakmıyor Söyleyin Ne Zamandır Bi Sonuç Alamadım Bu Konudan

Lütfen üslubunuza dikkat ediniz. Ayrıca konuyu Dizüstü Pc bölümüne " Notebook oyunları yüksek performanslı nVidia ile açma " başlığı ile açmışsınız. Doğal olarak diğer arkadaşlar da notebook ta uygulanabilecek doğru çözümler öneriyorlar. Ama siz bunların masaüstü bilgisayarınızda uygulayamadığınızı söylüyorsunuz. Sizce de bir gariplik yok mu? @AzozFG119

Selamın Aleyküm kardeşim bence driver ın güncellenmesi gerekiyor.
Aynı olay bize de oldu nvidia nın resmi sitesine girip güncellediğimizde iş halloldu.
Sıkıntının bundan kaynaklandığını düşünüyorum.
Saygılarla...

Arkadaşlar Ya Sizin Anlamanız Kıt Yada Ben Anlatamıyorum Hepsini Denedim Nvidia Denetim Masasına Giriyorum 4 Adet Seçenek Çıkıyor
Bunlar:
1-Device Setting
2-View System İnformation
3-Profile Polices
4-Update Your System Drivers

3D Ayarlar Felan Hiç Biri Çıkmıyor Yetkililer Felan Neden Bakmıyor Söyleyin Ne Zamandır Bi Sonuç Alamadım Bu Konudan
Biz yardımcı olmaya çalışıyoruz siz bize kıt diyorsunuz ve azar işitiyoruz. Başlığı notebook olarak yapmışsın ve şimdide masaüstü bilgisayarımda yapamıyorum diyorsun. Üslubunuza dikkat edin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı