Notebook Performans Sorunu

Onur H.

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı alalı 5 sene kadar oldu. 4 GB RAM, i3 işlemci ve Intel ekran kartına sahip. Nedendir bilmem, son günlerde Chrome'da bile kasıyor. Oyunları söylemiyorum bile. Acaba bu donma ve yavaşlama problemini nasıl çözerim? Şimdiden, yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü kontrollerini yapın, işletim sisteminizi güncellemiş iseniz bir sürüm ileri eğer güncelleme yapmadıysanız bir sürüm geri gelin. Gamebooster ya da CCleaner tarzı programları kaldırınız. Yüksek performans moduna alınız.

Google Chrome fazla ram tüketen bir tarayıcı tavsiyem opera kullanmanız olacaktır,aradan uzun geçmiş tavsiyem temizinden windows 10 kurun,driverlarınızı güncel tutun lakin driver güncelleme programlarını kullanmak yerine manuel bir şekilde kurun temizleme programı olarak CCleaner kullanabilirsin,bilgisayarının ısınma değerlerini nasıl ? İmkanınız varsa raminizi arttırmanızı tavsiye ederim.

Sürücü kontrollerini yapın, işletim sisteminizi güncellemiş iseniz bir sürüm ileri eğer güncelleme yapmadıysanız bir sürüm geri gelin. Gamebooster ya da CCleaner tarzı programları kaldırınız. Yüksek performans moduna alınız.
Google Chrome fazla ram tüketen bir tarayıcı tavsiyem opera kullanmanız olacaktır,aradan uzun geçmiş tavsiyem temizinden windows 10 kurun,driverlarınızı güncel tutun lakin driver güncelleme programlarını kullanmak yerine manuel bir şekilde kurun temizleme programı olarak CCleaner kullanabilirsin,bilgisayarının ısınma değerlerini nasıl ? İmkanınız varsa raminizi arttırmanızı tavsiye ederim.
Şimdi ccleaner kullanıyim mi kullanmiyim mi hangisini dikkate alicam

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı