SkyLinee
Hectopat
Merhabalar, Benim Notebook şarj aletim 1 yıl önce bozuldu, kablo sorunu yasadıgim icin kablo degisimi yapildi. Uzun zaman şarj aletim sorunsuz çalışıyordu 3-5 ay öncesinde şarj olur iken ciddi sıcaklıklara ulaştı ilerleyen zamanlarda Notebook'a güç aktarımı yapan kablonun ısıdan dolayı verimli yerinden çıkar oldu.
Sürekli lehim yapılmasından dolayı lehimlenecek yerin aşınıp bakır plaketin yolu koptu içeride parça bakır teli kalmış iken prize takmış olduk içerideki B2 konnector yanmış olduğunu kokudan fark ettik şarj aleti kullanılmaz hale geldi. Notebook'un orjinal şarj aleti idi.
Bir başka marka şarj aleti kullanımında Notebook'a hasar verebilecek bir durum söz konusu olabilir mi?
Ek olarak bu özelliklerde şarj aleti bulabilir miyiz?
(Telefon uzerinden gonderi yazmis bulunmaktayim olası kural hatası olabilir susturmaziye iseniz kısa sürede gönderiyi düzelteceğim. Şimdiden özür diliyorum. )
Şarj aleti özelliklerim altta yer alan resimlerde gösterilmiştir.
Şimdiden ilgileriniz için teşekkür ediyorum.
@samet67671 @Furkan Bektaş @Recep Baltaş @Ali Güngör @Murat5038
Sürekli lehim yapılmasından dolayı lehimlenecek yerin aşınıp bakır plaketin yolu koptu içeride parça bakır teli kalmış iken prize takmış olduk içerideki B2 konnector yanmış olduğunu kokudan fark ettik şarj aleti kullanılmaz hale geldi. Notebook'un orjinal şarj aleti idi.
Bir başka marka şarj aleti kullanımında Notebook'a hasar verebilecek bir durum söz konusu olabilir mi?
Ek olarak bu özelliklerde şarj aleti bulabilir miyiz?
(Telefon uzerinden gonderi yazmis bulunmaktayim olası kural hatası olabilir susturmaziye iseniz kısa sürede gönderiyi düzelteceğim. Şimdiden özür diliyorum. )
Şarj aleti özelliklerim altta yer alan resimlerde gösterilmiştir.
Şimdiden ilgileriniz için teşekkür ediyorum.
@samet67671 @Furkan Bektaş @Recep Baltaş @Ali Güngör @Murat5038
Son düzenleyen: Moderatör: