Notebook Tavsiye (3000TL)

lp557

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç zamandır araştırıyorum yinede kararsız kaldım danışmak istedim sizlere de. 3000TL civarı bir notebook alacağım, fiyatta biraz oynama olabilir ürüne göre. Notebook hem oyun hem de multimedya olarak kullanılacaktır. İşlemci, SSD falan önemli olacak alacağım notebookta olmazsa SSD sonradan ekleyeceğim mutlaka. Aklımdaki ürünler marka olarak vereyim MSI Asus ve Lenovo şuana kadar bunları gördüm en çok.

Kararsız kaldığım konular:
1- Soğutma olarak daha iyi olan hangisidir? (Notebook'a zarar gelmeyecekse aslında çok ta önemli değil benim için sıcaklığı)

2- Lenovo ve Asusta HDD'nin 5400 RPM olduğunu gördüm bu normal kullanımda falan bir fark yaratır mı 7200 RPMe göre?

3- Bu fiyatlara W8.1 yüklü mü almalıyım sizce almazsam elimde ürün yok büyük ihtimalle korsan olacak bu orijinal ile çok farkı olur mu acaba?

4- Ram konusunda bazı modellerde 4GBx2 var tek modül olması daha iyi olur mu? (Ekleme yapabilirim 16GB için) - Ekran kartında da farklılık var GDDR5-DDR3 bunda büyük bi fark olur mu?

Yine de ekliyorum modelleri: MSI Ge60-70 Asus N550JK Lenovo Y50
*Ürünü alabileceğim bir internet sitesi istiyorum önerebileceğiniz siteler varsa ekleyin.
*Bu modellerden hariç başka notebook ta önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi vatandaş 3 tl ye msi notebook var. Hem boyutu taşınabilirlik açısından hem ram daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı