Notebook Tavsiyesi

ekremekz

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2014
Mesajlar
134
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar öncelikle, ben alacağım notebook u hangi amaçla kullanacağımı açıklayayım. Ben yazılım mühendisliği okuyorum ve boş zamanlarımda oyun oynamayı da seven bir insanım. Sizden yardımcı olmanızı istediğim konu öncelikle marka. İncelemelerinizi izliyorum vakit buldukça ve bilgisayarları birebir gözlemleme şansına sahipsiniz. Kafamdaki ilk 3 şöyle Msi, Asus, Toshiba. herkesin istediği gibi amacım hem kalite hem performans hemde fiyat olarak en uygun bilgisayarı almak. Sizinle incelediğim birkaç bilgisayarı da yazıyım;
-MSI GE70 2OE-265XTR Notebook
-MSI G Series GE60 2OE-293XTR Notebook
-Asus N550JV-DB71 Notebook
-Lenovo Ideapad Z510 59-391771 Notebook (Son zamanlarda adını çok duyduğum için yazdım)

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsi görüşüm MSI'lardan birini tercih edebilirsin. Oyun oynamayı seven birisi için en iyi oyun performansı veren markanın MSI olduğunu duymuştum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben öyle çok oyun hastası bi insan değilim ama elbet birazda oyun olcak benim Notebook alırken en çok dikkat ettiğim bilgisayarın tasarımı ve performansıyla bir bütün olması. Yani anlatmak istediğim turbo boost'un çalışması için soğutmanın çok iyi olması gerekir bu açılardan bakınca da en iyisi MSI mı acaba ben bunu merak ediyorum. En yüksek özelliklere sahip bir bilgisayar alsam bile ısınan hantal bir bilgisayar olursa hiç bir anlamı kalmaz diye düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki arkadaşlar marka olarak MSI, ASUS, TOSHIBA ve SONY arasında bir kıyaslama yapacak olursak hangisi daha iyidir.
Bullvodka Asus N750JK-T4109H Notebook En Ucuz Fiyatı iyi güzel bilgisayar ama pahalı almışken iyi bir şey alıyım diyorum ama bu biraz zorlar. Dediğin lenovo ise işlemcisi 3. nesil o yüzden onu düşünmem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı