Notebook termal macun değişimi için GD66 sağlıklı olur mu?

kenansn

Hectopat
Casper Nirvana NB15.6 Notebook bilgisayarım var. Bilgisayar kendi kendine ısınıyor. Bilgisayarı 2015 yılı ocak ayında satın almıştım. Hiç termal macunu yenilemedim ya da içindeki tozunu almadım. Arkadaşlar çarşıda bir bilgisayarcıdan 5 liraya bu termal macundan aldım. Sizce sağlıklı olur mu, olmaz derseniz ne alıp kullanmamı tavsiye edersiniz?

b1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper Nirvana nb15.6 notebook bilgisayarım var. Bilgisayar kendi kendine ısınıyor. Bilgisayarı 2015 yılı ocak ayında satın almıştım. Hiç termal macunu yenilemedim ya da içindeki tozunu almadım. Arkadaşlar çarşıda bir bilgisayarcıdan 5 liraya bu termal macundan aldım. Sizce sağlıklı olur mu, olmaz derseniz ne alıp kullanmamı tavsiye edersiniz?

Eki Görüntüle 1078564

Hocam kullanın ama bir fark olcanı sanmam en iyisi soğutucu almaktır soğutucudan sonrada herkesin kullandığı Arctic MX-4 2019 4gr almak bence.

Casper Nirvana nb15.6 notebook bilgisayarım var. Bilgisayar kendi kendine ısınıyor. Bilgisayarı 2015 yılı ocak ayında satın almıştım. Hiç termal macunu yenilemedim ya da içindeki tozunu almadım. Arkadaşlar çarşıda bir bilgisayarcıdan 5 liraya bu termal macundan aldım. Sizce sağlıklı olur mu, olmaz derseniz ne alıp kullanmamı tavsiye edersiniz?

Eki Görüntüle 1078564

Sürmeyin derim, 5TL'lik bir üründen pek hayır alamazsınız. Diş macunu kalitesinde çalışır herhalde.

Evet asla alınmamalı bence MX-4 alması gerek bence sizde bu yönde düşünüyor musunuz?

Macun markasını çok duydum ama hiç performansına dair araştırma yapmadım. İlk izlenimi güzel gibi duruyor. Katılıyorum.

Son düzenleme:
İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar :) :) dediklerinizi uygulayacağım
Hocam kullanın ama bir fark olcanı sanmam en iyisi soğutucu almaktır soğutucudan sonrada herkesin kullandığı Arctic MX-4 2019 4gr almak bence.
peki sizce bunda sadece 4gr almak bir kerelik yapılacak macun değişimi için yeterli olur mu? yoksa daha fazla gramajda mı almalıyım?
arctic mx-4 2019 4gr içi soruyorum

Son düzenleme:
İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar :) :) dediklerinizi uygulayacağım.

Peki sizce bunda sadece 4gr almak bir kerelik yapılacak macun değişimi için yeterli olur mu? Yoksa daha fazla gramajda mı almalıyım?
Arctic MX-4 2019 4gr içi soruyorum.

4gr fazla bile kalır MX-4 2019 editiona laf edecek insan yoktur zaten ama Teknosa gibi yerlerden alabilirseniz daha iyi olur ürünün sahtesi çok var çünkü.

4gr fazla bile kalır MX-4 2019 editiona laf edecek insan yoktur zaten ama Teknosa gibi yerlerden alabilirseniz daha iyi olur ürünün sahtesi çok var çünkü.
Anladım tevsiyeniz için gerçekten çok teşekkür ederim :)
Yalnız o üründen Teknosa'da bulamadım, internette illaki satılıyor tavsiye ettiğiniz başka bir mağaza var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı