Notebook'a Hangi RAM'in Uyumlu Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aradığım cevap tam olarak buydu. Sizin için biraz zahmetli olmuş ancak; sanırım internette bu konuyu aydınlatan tek cevabı verdiniz. İlk mesajda belirttiğim gibi genelde sadece "şunu alın, bunu alın" gibi tavsiyeler verilmiş. Teşekkür ederim. Hemen bakıyorum yükseltme için.

- - - Güncellendi - - -

İşlemcim 16 GB RAM desteğine sahip; bu iyi. Ancak desteklediği max. frekans 1333 MHz. Bu kısım hayal kırıklığına uğrattı açıkçası. Üzerinde takılı olanlar da hali hazırda 1333 MHz. Sadece bellek artışı için yükseltmeye değer bulmuyorum.

Recep yine noktayı koymuş, saatlerdir araştırıyorum, ram desteği ile ilgili yazılmış en güzel yazı. Çok teşekkürler.

Ben 8 GB alsam uyar mı acaba ?
Bende tek slot var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu laptopa nasıl ram takmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:

4gb+4gb takmayı düşünüyorum. Maksimum performans için kaç hızında ne takabilirim? Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?

Kusuruma bakmayın anca yazabıldım. Oncelıkle tesekkurler cevabınız icin, bazı yerlerde hp dv6 1330et modeli icin baktıgımda farklı degerlerle karsılastım. Bu dediğiniz ram leri taksam sıkıntı çıkmaz dimi eminsiniz birde bu değerlerden bu sonuca nasıl ulaşıldıgından bahsedebilirmisiniz bilgi dağarcığımıza ekleyelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…