Notebooka su dökülünce ne yapılmalı?

Yer
İstanbul
Laptopun üstüne, touch padin yanına su döküldü. Biraz klayvenin altına kaçtı. Hemen kurulayıp ters koydum. Ne yapmalıyım? Dökülen yerin fotoğrafını koydum.

Dosya Ekleri

• 20210412_112949.jpg
    20210412_112949.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopun üstüne, touch padin yanına su döküldü. Biraz klayvenin altına kaçtı. Hemen kurulayıp ters koydum. Ne yapmalıyım? Dökülen yerin fotoğrafını koydum.
Pirinç.

Çıkarabiliyorsanız bataryayı çıkarın.
Garantisi bitmedi içini açamam.

benimde aynısı olmuştu klavyenin tarafına süpürge makinesi ile çekmiştim çalışıyor.
Tuşları çıkabilir ama.

Bilgisayarı L şeklinde açıp klavye masaya değecek ve ekranı da aşağı doğru sarkacak şekilde altına havlu koyarak ters bir şekilde yatırın. En az 3 gün dursun öyle.
Öyle yaptım zaten.

Garantisi bitmedi içini açamam.

Tuşları çıkabilir ama.

Öyle yaptım hızlı davranmak çok önemli. Döküldüğü anda laptopu kapatıp süpürge vb aletlerle suyu çekin. Laptopu kapatmamanız halde parçalar arıza verebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı