Pirinç.Laptopun üstüne, touch padin yanına su döküldü. Biraz klayvenin altına kaçtı. Hemen kurulayıp ters koydum. Ne yapmalıyım? Dökülen yerin fotoğrafını koydum.
benimde aynısı olmuştu klavyenin tarafına süpürge makinesi ile çekmiştim çalışıyor.1 gün kullanma. Ters koy suyun akmasını bekle. Sallamamaya çalış su dağılmasın.
Hocam vur dedik öldür demedik. Mantıksız değilmiş amabenimde aynısı olmuştu klavyenin tarafına süpürge makinesi ile çekmiştim çalışıyor.
Garantisi bitmedi içini açamam.Çıkarabiliyorsanız bataryayı çıkarın.
Tuşları çıkabilir ama.benimde aynısı olmuştu klavyenin tarafına süpürge makinesi ile çekmiştim çalışıyor.
Öyle yaptım zaten.Bilgisayarı L şeklinde açıp klavye masaya değecek ve ekranı da aşağı doğru sarkacak şekilde altına havlu koyarak ters bir şekilde yatırın. En az 3 gün dursun öyle.
Garantisi bitmedi içini açamam.
Tuşları çıkabilir ama.
Öyle yaptım hızlı davranmak çok önemli. Döküldüğü anda laptopu kapatıp süpürge vb aletlerle suyu çekin. Laptopu kapatmamanız halde parçalar arıza verebilir.
Laptopun üstüne, touch padin yanına su döküldü. Biraz klayvenin altına kaçtı. Hemen kurulayıp ters koydum. Ne yapmalıyım? Dökülen yerin fotoğrafını koydum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.