Notebook'u şarjdayken pildeymiş gibi çalıştırmak nasıl yapılır?

greenapple

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
1TB
Merhaba sevgili arkadaşlar,

Benim Lenovo Legion bir Notebook'um var. Notebook'u şarj'a taktığımda fan sesi alıp başını gidiyor ancak pilde çalıştığında çok sessiz bir cihaz ısınma donma kasma dahi olmuyor. Bende cihazı şarjda bile olsa pildeymiş gibi daha düşük voltajda nasıl çalıştırabilirim? BIOS üzerinden veya Windows 11 üzerinden bir ayarı var mı bilen var mı? Veya alternatif bir program önerisi? Fan'ları yavaşlatsam cihaz şarjda yüksek voltaj çektiği için işlemci vs ısınacaktır. Oda donma kasma yapabilir. Sanki çözüm sarjdayken de düşük voltaj çekmek gibi geliyor bana ama önerisi bilgisi olan varsa yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pildeymis gibi calıstırmak kastınız sessiz calıssın ise sunu yapın. Arama yerine güc planı yazın ve güc tasaarufunu acın.
1725089546279.png

Performans düşsün hocam sıkıntı yok. fan hızını düşürmek için bir program önerir misiniz lenovo legion için veya başka bir şey.

Pildeymis gibi calıstırmak kastınız sessiz calıssın ise sunu yapın. Arama yerine güc planı yazın ve güc tasaarufunu acın.
Eki Görüntüle 2298657
denetim bir şey değişmiyor ne yazık ki

ThrottleStop indirin ve konuyu takip edin. Mutlaka yararı olacaktır, fan devri değiştiren uygulamarı en son önermemiz gerekiyor. Amacımız asıl ısınma ve yüksek frekansın (siz istediğiniz için) önüne geçmek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı