Notebook'un Driver Pack Solution güncelleme sonrası dokunmatiği çalışmıyor

Emrullah Döner

Centipat
Katılım
20 Mart 2020
Mesajlar
12
Hometech 2in1 bir Notebook'a sahibim. Geçtiğimiz günlerde Driver Pack Solution adlı programla güncelleştirme yaptım ve Notebook'um aynı masaüstü gibi davranmaya başladı diyebilirim. Güncellemenin ardından dokunmatik ekranı çalışmıyor, görev çubuğunda sarj göstergesi yok, harici mikrofon ve höparlor devre dışı kulaklık takınca okumuyor, SD card girişi var takınca onu da okumuyor. Güncellemenin ardından geri dönüş yaptım fakat yine olmadı. Temiz bir format attım o da olmadı, aygıt yöneticisinde dokunmatik ekran ve güç göstergesi de yok bu arada. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Pack programları önerilmiyor, mümkünse eğer sizin için de, sistemi geri yükleme yapın, veyahut da sürücüleri aygıt yöneticisi üzerinden güncelleştirin.
 
Windows update yaptım aygıtlar hala yok, Model hometech wi11c, touch screen, piller kısmındaki şarj yüzdesini gösteren aygıt, ayrıca harici hoparlör ve mikrofon da yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun
Link'i kontrol ettiniz mi?
Uzun süredir problemi çözemiyorum acaba linke baktınız mı yanıtlarsanız mutlu olurum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı