Notebookun Oyun Oynarken Kapanması

Muhtemelen hava çıkışı tozlanmıştır ve ısınmadan dolayı kapanıyordur. Oyun sırasındaki ısı değerlerinizi bizimle paylaşabilir misiniz ?
 
Öncelikle yazım hatalarına dikkat edelim. Kapanma sebebi büyük ihtimalle temizlik yapmadığınız için. Tozlar cihazın ısınmasını sağlıyor. Cihazda herhangi bir olası ısınma durumunda bileşenlerine zarar vereceğini düşünüyor ve kendini kapatıyordur. Güzelce açıp temizlik yapınız. Eğer hala sorun devam ediyor ise Virüs taramasına tâbi tutunuz.
 
Fatih, hava çıkışındaki tozları nasıl temizleyeceğim?
Hava çıkışından kasıt bilgisayarınızın fan temizliğidir. Bunu da cihazınızın garantisi bitmiş ve bilginiz var ise kendiniz yapabilirsiniz. Eğer garantisi bitmemiş ya da yapamam derseniz yetkili servis aracılığıyla yaptırabilirsiniz. Eğer kendiniz yapmaya karar verirseniz bilgisayarınızın modeline göre Google'da ya da Youtube'da kasayı nasıl sökeceğiniz hakkında bilgilere erişebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı