Nothing 2A vs Nothing 1 vs Oppo Reno 11F

0renda

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu 3 telefon arasından hangisini tavsiye edersiniz?
Veya bu telefonlara benzer tarzda tasarıma sahip (iPhone tarzı köşeli tasarım) önerebileceğiniz bir telefon var mı?
Bütçe en fazla 20 bin TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nothing Phone güzel tasarimi var ama işlemci kışında biraz kısıyorlar fiyat bandına göre Oppo hakkında bilgim yok ama ikisi de bbk grubun firması tercih senin oyun oynarsan F6 al.

Nothing Phone 1 256gb öneririm. N11'de altındaki kuponla beraber 15250'ye geliyor. Listedeki en ucuz ama en premium hissetirecek cihaz. 1 güncellemelik ömrü kaldı, güncelleme istersen 2a alabilirsin fakat 2a, 1'in aksine malzeme kalitesi olarak premium sayılabilecek seviyede değil ve bence tasarım olarak 1'in çok gerisinde.

MIUI arayüzünü pek beğenmiyorum maalesef.

Huawei Nova 12i hakkında ne düşünüyorsunuz? Onuda incelemeye ekleyelim.

Çok oyun oynayan birisi değilim. Gündelik kullanım ve video, film izliyorum genelde. Ekranın ve arayüzünün güzel olmasını istiyorum.

Son düzenleme:
MIUI arayüzünü pek beğenmiyorum maalesef.

Huawei Nova 12i hakkında ne düşünüyorsunuz? Onuda incelemeye ekleyelim.

Çok oyun oynayan birisi değilim. Gündelik kullanım ve video, film izliyorum genelde. Ekranın güzel olmasını istiyorum.
IPS ekrandan uzak dur, ayrıca işlemcisi de kötü.

Oppo Reno'yu eleyin mono hoparlör zaten. Ben de NP1 var mennunum perfomansı çok hızlı. Şu an sadece nothing OS 2.6'dan sonra bir ısınma problemi var ama perfomansa hiçbir etkisi yok. Güncelleme ile düzelir diyorlar. NP1 iyi sizin için bunlardan sadece NP1 cam alüminyum zaten. Arayüzü biraz farklı gelebilir sadece Samsung'un arayüzüne alıştıysanız. Nothing Phone (1) (128 GB) - Oppo Reno11 F 5G - Nothing Phone (2a) Karşılaştırması - Epey

Teşekkürler hocam sanırım NP1 e karar verdim. Tek soru işareti kaldı kafamda oda tasarımıyla alakalı. Sizce tasarımı çocukça mı duruyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı