Nothing Phone (1) alınır mı?

Bütçe
11-14K

False Savior

Decipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 11-12-13-14K (değişebilir diye böyle yazdım) oyun çok oynamıyorum, fotoğraflada genel olarak işim olmuyor sizce Nothing Phone (1) alınır mı?

Alınır.​

Alınır. Eğer telefon tüm ihtiyaçlarını karşılıyorsa alabilirsin. Fakat, yazılım desteği, uygulama desteği telefondan telefona değişiklik gösterebilir. Telefonların güncelleme alacağı süreler değişebilir.

Bunlarada göz atabirsin:

14K: Samsung Galaxy A35 5G (SM-A356e)

13K: Redmi Note 12 Pro 5G (8 GB / 256 GB)

Alınır. Bu bütçede en iyi telefon diyebiliriz.

Sağ olun cevap için.

Bütçe azıcık artarsa Samsung A55 artmazsa bunu alabilirsin.
Sağ olun cevap için.

Sağ olun cevap için ama ben muhtemelen Nothing Phone (1)'i tercih edeceğim çünkü tasarımı vesaire çok hoş.

Arkadaşlar bütçem 11-12-13-14K (değişebilir diye böyle yazdım) oyun çok oynamıyorum, fotoğraflada genel olarak işim olmuyor sizce Nothing Phone (1) alınır mı?
Alınır kullanıyorum sorunuz varsa beklerim.

Alınır kullanıyorum sorunuz varsa beklerim.

1-) ne kadar suredir kullaniyorsunuz ve kasma oluyor mu?
2-) pil kapasitesi düşük gibi, şarj ne kadar dayaniyor gün içerisinde
3-) telefon farkli bir marka oldugu icin bilindik markalar ile kıyaslandığında bir eksiği var mi?

1-) 2 aydır kullanıyorum şuan kasma donma olmadı.
2-) pil olarak hızlı şarjla neredeyse bir saatte şarj oluyor ve bu bana (normal kullanıcı ve arada oyun oynuyorum) gün için yetiyor sadece akşamdan akşama şarja takıyorum.
3-) Eksiği yok fazlası var şuanda muadil telefonlarda bulunan tüm özellikleri sunuyor.

Sağ olun cevap için.

Sağ olun cevap için.

Sağ olun cevap için ama ben muhtemelen Nothing Phone (1)'i tercih edeceğim çünkü tasarımı vesaire çok hoş.

2 hafta olmuş aldınız mı cihazı bende almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…