Nothing Phone (1) alınır mı?

Bütçe
11-14K

False Savior

Decipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 11-12-13-14K (değişebilir diye böyle yazdım) oyun çok oynamıyorum, fotoğraflada genel olarak işim olmuyor sizce Nothing Phone (1) alınır mı?

Alınır.​

Alınır. Eğer telefon tüm ihtiyaçlarını karşılıyorsa alabilirsin. Fakat, yazılım desteği, uygulama desteği telefondan telefona değişiklik gösterebilir. Telefonların güncelleme alacağı süreler değişebilir.

Bunlarada göz atabirsin:

14K: Samsung Galaxy A35 5G (SM-A356e)

13K: Redmi Note 12 Pro 5G (8 GB / 256 GB)

Alınır. Bu bütçede en iyi telefon diyebiliriz.

Sağ olun cevap için.

Bütçe azıcık artarsa Samsung A55 artmazsa bunu alabilirsin.
Sağ olun cevap için.

alınır.​

alınır. Eğer telefon tüm ihtiyaçlarını karşılıyorsa alabilirsin. Fakat, yazılım desteği, uygulama desteği telefondan telefona değişiklik gösterebilir. Telefonların güncelleme alacağı süreler değişebilir.

Bunlarada göz atabirsin:

14K: Samsung Galaxy A35 5G (SM-A356e)

13K: Redmi Note 12 Pro 5G (8 GB / 256 GB)

Sağ olun cevap için ama ben muhtemelen Nothing Phone (1)'i tercih edeceğim çünkü tasarımı vesaire çok hoş.

Arkadaşlar bütçem 11-12-13-14K (değişebilir diye böyle yazdım) oyun çok oynamıyorum, fotoğraflada genel olarak işim olmuyor sizce Nothing Phone (1) alınır mı?
Alınır kullanıyorum sorunuz varsa beklerim.

1-) ne kadar suredir kullaniyorsunuz ve kasma oluyor mu?
2-) pil kapasitesi düşük gibi, şarj ne kadar dayaniyor gün içerisinde
3-) telefon farkli bir marka oldugu icin bilindik markalar ile kıyaslandığında bir eksiği var mi
1-) 2 aydır kullanıyorum şuan kasma donma olmadı.
2-) pil olarak hızlı şarjla neredeyse bir saatte şarj oluyor ve bu bana (normal kullanıcı ve arada oyun oynuyorum) gün için yetiyor sadece akşamdan akşama şarja takıyorum.
3-) Eksiği yok fazlası var şuanda muadil telefonlarda bulunan tüm özellikleri sunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı