Nothing Phone 1 alınır mı?

DARKNESS001

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sorum başlıktaki gibi. 2025 yılında Nothing Phone 1 alınır mı? Bir de benim şu an kullandığım Casper VIA E4 model telefon sizce aldığım zaman "evet bu telefon VIA E4'ten çok daha iyiymiş, fiyatını kesinlikle hak ediyor" diyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Antik tabletten farkı olmayan bir telefondan geçiyorsunuz. Çağ atlarsınız.
Genel olarak bakıldığında her türlü alınabilir telefon.

Merhaba, sorum başlıktaki gibi. 2025 yılında Nothing Phone 1 alınır mı? Bir de benim şu an kullandığım Casper VIA E4 model telefon sizce aldığım zaman "evet bu telefon VIA e4'ten çok daha iyiymiş, fiyatını kesinlikle hak ediyor" diyebilir miyim?

Evet, çok yüksek ihtimalle dersiniz diye düşünüyorum. Güncelleme desteğinin bitmesi haricinde gayet iyi bir model. Nereden ve ne kadara alacaksınız?

Alınır. Bendede var sorunuz varsa sorabilirsiniz

Evet, çok yüksek ihtimalle dersiniz diye düşünüyorum. Güncelleme desteğinin bitmesi haricinde gayet iyi bir model. Nereden ve ne kadara alacaksınız?

Trendyol'dan almayı düşünüyorum gerçekte görüp alacağım bir yer yok çevremde.

Alınır. Bende de var sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Hocam benim aklımda iki soru var telefonda birincisi kaç yıl veya aydır kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat kasma donma durumu yaşıyor musunuz ikincisi telefon sağlam mı yani yanlışlıkla elimden kaydı düştü anında arka veya ön camı kırılıyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Çok güzel cihaz ancak güncelleme desteği bitti, artık güncelleme almayacak diye biliyorum. Eğer bu sizin için önemliyse daha güncel modellere bakabilirsiniz.

Trendyol'dan almayı düşünüyorum gerçekte görüp alacağım bir yer yok çevremde.

Hocam benim aklımda iki soru var telefonda birincisi kaç yıl veya aydır kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat kasma donma durumu yaşıyor musunuz ikincisi telefon sağlam mı yani yanlışlıkla elimden kaydı düştü anında arka ve ön camı kırılıyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.
1 yıl olacak kasma donma hiç yaşamadım. Sağlamda baya yüksekten düşürdüm birşey olmadı kılıflı ve ekran koruyucusu ile kullanırsanız bişey olmuyor.

Çok güzel cihaz ancak güncelleme desteği bitti, artık güncelleme almayacak diye biliyorum. Eğer bu sizin için önemliyse daha güncel modellere bakabilirsiniz.
Android 16 süprizi geleceğini düşünmekte topluluk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı